Registar

Sve firme na jednom mjestu!

KNEŽEVIĆ ALU D.O.O

Vaka Đurovića 2/1, Podgorica
Građevinarstvo, Bravarija
PIB: 03085716

ALUMINIJSKE INOX OGRADE CRNA GORA | KNEŽEVIĆ ALU D.O.O PODGORICA BUDVA BAR ULCINJ HERCEG NOVI TIVAT KOTOR BIJELO POLJE BERANE DANILOVGRAD CETINJE PLJEVLJA KOLAŠIN

STAKLENE OGRADE CRNA GORA - MODELI

STAKLENE TUŠ KADE CRNA GORA - MODELI

Za Inox i Alu profile Knežević Alu d.o.o Podgorica Crna Gora je usko specijalizovano preduzeće.Najveca primjena Inox i Alu profila je kod detalja balkonske ograde,dvorišne ograde,ograde za stepenice,oglasne ploče,klizne kapije, nadstrešnice, nosači stubova itd. Kada se kvalitetno naprave, inox i aluminijske ograde, one su su lijepe, trajne, sigurne i uvijek moderne. Kao takve odlično se slažu i sa ostalim materijalima na vašoj kući.

Ako planirate ugradnju aluminijskih ili inox ograda, operativni smo na cijelom području Crne Gore. Kontaktirajte nas i sigurno ćemo pronaći kvalitetno rješenje na obostrano zadovoljstvo! Pogledajte naše galerije slika i na facebook i g+ stranici, (samo dio naših radova), a ako pošaljete zahtjev mogli biste se prijatno iznenaditi kada otkrijete da cijene inox i aluminijskih ograda po metru nisu uopšte tako velike.I još imate mogućnost, baš u Vašem gradu da pogledate naše radove, jer Mi smo već pored Vas.Svojim dugogodišnjim zalaganjem i konstantnim ulaganjem u opremu, stekli smo visok nivo stručnosti i postigli vrhunski kvalitet naših proizvoda, a sve na zadovoljstvo naših klijenata. Za nas ne postoji mali ili veliki klijent, svakog shvaćamo maksimalno ozbiljno i svaki posao odrađujemo kvalitetno i u dogovorenom roku.

Naš glavni proizvod su razne aluminijske i inox ograde za koje koristimo samo i isključivo najbolje elemente, jer nama su kvalitet i Vaše zadovoljstvo na prvom mjestu.Posebno izdvajamo Staklene ispune u konstrukciji od aluminijuma ili inox-a.Staklo se hvata na konstrukciju pomoću profila ,nosača spajdera u već izbušene rupe ili pomoću kontaktnih nosača.Konstrukcija se sastoji od stubova i rukohvata.Rukohvati se mogu kombinovati sa raznim vrstama drveta.Zbog sigurnosnih standarda staklo u staklenim ogradama mora biti lamilirano (više stakala spojenih pvb folijom) ili kaljeno (kada se buše rupe na staklu) da se prilikom loma zadrži na okupu.Debljina stakla može biti od 8 - 20mm. Krajevi stakla moraju biti zaobljeni i zaglađeni.Staklene ograde mogu se ugraditi kao vanjske i unutrašnje,na stepeništu kao i na balkonima terasa.

Kada ste zadovoljni, tada nas preporučujete dalje svojim znancima i rodbini. To je samo jedan od razloga zbog kojeg kod nas nema kompromisa kada je kvalitet u pitanju i zato na svaki proizvod dajemo garanciju!Stručan rukovodeći i tehnički tim, kvalifikovana radna snaga, moderna tehnologija, iskustvo u obradi INOX i aluminijskih materijala, kvalitet te korektnost održavanja termina samo su neki od preduslova zbog kojih ćete zasigurno biti zadovoljni prilikom poslovanja sa nama.

Lokacija

Komentari (2)

  • Miroslav

    Miroslav 7 years ago Helpful Review 32

    I napokon sam Vas pronasao na internetu.Preporuku sam dobio, ali bez broja telefona.Radove ste izvodili u Baru, na objektu individualne gradnje, a odnosili su se na stepenisnu vanjsku ogradu trospratnog objekta, uradili ste je bez mane.To kazem, jer imam velikog iskustva vani dok sam radio i veoma sam upoznat sa ovom vrstom radova.Alu ograde ste usavrsili do te mjere da Vam tesko moze biti konkurencije.

  • Nedzad

    Nedzad 6 years ago Helpful Review 11

    Molm vas htio bih sa vama kontaktirati u vezi postavljanja alu,. ograda.Mozete mi poslati vas broj tel.Moj broj je> 069037134,Pozdrav.,,

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 17:00
  • Utorak08:00 - 17:00
  • Srijeda08:00 - 17:00
  • Četvrtak08:00 - 17:00
  • Petak08:00 - 17:00
  • Subota08:00 - 17:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Knežević Alu

Vaka Đurovića 2/1
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 7 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...