Registar

Sve firme na jednom mjestu!

ĆILIMARA D.O.O

Dalmatinska ulica 58 a, Podgorica
Dom i bašta, Podne obloge
PIB: 02324318

Prodaja tepiha,etisona,tepisona Podgorica.Ćilimara Podgorica je osnovana 2001 godine. Nalazimo se u Dalmatinskoj ulici broj 58 a. Počeli smo kao mala prodavnica podnih obloga, i postepeno smo širili asortiman i poslovnu ponudu. Sada pored maloprodaje vršimo usluge veleprodaje, kao i opremanje svih vrsta objekata.Ćilimara nudi sve vrste podnih obloga za opremanje stambenog i poslovnog prostora kao i škola, bolnica, hotela…U našem asortimanu se nalaze tepisi(vuna i sintetika,viskoza), staze, etisoni, pvc podne obloge, komercijalni podovi,antistaticki,elektroprovodni podovi ,već gotov parket (Tarkett-parket), laminati,vjestacka trava… Vecinu naše ponude čine proizvodi kompanije – Tarkett,koja je lider u svijetu podnih obloga, međutim, mi smo naš asortiman obogatili i belgijskim tepisima od prirodnog vlakna (viskoza), kao i čupavim belgijskim tepisima od PP,gusto tkanim belgijskim tepisima ,kao i sarajevskim vunenim tepisima. Za deceniju postojanja izborili smo se za jednu od vodecih pozicija na trzistu podnih obloga.Nasa misija je da ako nam jednom ukazete povjerenje taj odnos nastavi da zivi na obostrano zadovoljstvo,da sa uzivanjem hodate po nasim podovima i da nam se uvjek vracate!!!! Najbolja preporuka koju Vam postovani kupci mozemo dati su hiljade i hiljade kvadrata nasih podova i hiljade i hiljade zadovoljnih klijenata sirom Crne Gore,nikada nismo i necemo iznevjeriti povjerenje koje ste nam ukazali i hvala Vam na tome. Ne trazimo mnogo od Vas,dodjite,pogledajte i sigurno cete u ogromnoj ponudi koju cemo vam prezentovati pronaci za sebe nesto sto ce vam zivot makar malo uciniti ljepsim.Odlika naših proizvoda nije samo kvalitet, već i vrhunski dizajn, koji će oplemeniti prostor u kojem boravite.

Tepisi i staze Podgorica, su nezamjenljiv u dekoru i opremi svakog doma. pruzaju zastitu od niskih temeratura i prasine uz vazan estetski momenat. U nasem prodajnom odbjektu ui Podgorici naci cete tepihe svih vrsta dezena i oblika prilagodjenih za svaciji dzep i ukus. tu su naravno kao prateci element i tepih staze u svim trzistu prisrtupacnim velicinama. Tepisi od od vune( Angora,Dijana,Sarajevski vuneni tepisi),Viskoza,mjesavina viskoze i akrila-Belgijski tepisi kao i ogroman izbor sintetickih tepiha se nalaze u nasem prodajnom asortimanu. Ako zelite da vas prostor oplemenite necim jako modernim i elegantim preporucujemo Vam cupave Shaggy tepihe iz kolekcije antistatickih vlakana kao i mnoge druge shaggy tepihe koje imamo

Itisoni (tepisoni) su komercijalne tekstilne podne obloge tako zvane WALL TO WALL podne obloge. Ukoliko se odlucite za kupovini itisona necete pogrijesiti iz vise razloga. Ogroman broj dezena i boja sigurno ce vam pruziti osjecaj udobnosti i zadovoljstva u vasem domu. Ovi podovi su i odlicni toplotni izloatori zahvaljujuci termo podlozi na poledjini. Neko nepisano pravilo za tekstilnu podnu obolgu ovoga tipa je da ide od zida do zida,medjutim zahvaljujuci vec pomenutom ogromnom izboru dezena i boja,mozte za svoje potrebe napraviti i tepih u obliku koji vi sami pozelite,vi zamislite a ostalo je nasa briga. Pored svih ovi ovih osobina itisonu su i izuzetno komercijalan tekstilni pod. Posjetite nas u Podgorici i uvjerite se da je itison pravo rijesenje za vas.

Vodootporni itisoni ili kako ih jos zovu Etisoni,tepisoni ili iglani podovi podovi su najprodavaniji proizvod na teritoriji Crne Gore kako zbog njihove sirke primjene ako i zbog nesumnjivog kvaliteta koji ima daje postojanost,isti izgled i posle vise godina upotrebe. Vodootporni itisoni su u primjeni kako u stambenim objektima tako i u svim vrstama otvorenih povrsina pa sve do poslovnih prostora.

Itisoni za poslovne prostore i hale Podgorica.U prodaji se nalaze raznorazni podovi koji se koriste za javne ustanove koje zahtjevaju tekstilni pod,medjutim samo sertifikovani proizvodi zadovoljavaju visoke standarde koje je neophodno ispuniti u ustanovama poput hotela,motela,konferencijskih sala … Ti standardi se odnose na nezapaljivost( Proizvodu zbog svog specificnog sastava ne gori vec u slucaju nesrece samo tinja sto sprecava mogucnost sirenja pozara),ne stetnosti po zivotnu okolinu,sluze kao preciscivaci vazduha,otporni na habanje u prostorima sa viskom frekvrencijom,smanjuju buku,dobri toplotni izolatori,siroka lepeza boja i dezena. Posjetite nas prodajni objekat u Podgorici i odgovoricemo vam na svako pitanje.

Vjestacka trava Itisoni Podgorica

Garden: Vjestacka trava je podna obloga koja sve vise nalazi svoju primjenu na prostorima Crne Gore. Zasto je to tako? Neki od razloga su i ti sto je vjestacka trava otporna na sve spoljne uticaje,kisa,snijeg,sunce,ne apsorbuje vlagu i moguce je reparirati po potrebi. Ne iziskuje nikakve dodatne troskove odrzavanje.Ima primjenu svim tipovima otvorenih povrsina kao i za sportske terene svih namjena.

Profesionalna ugradnja svih vrsta tekstilnih podova ,tekstilnih ploca( 50*50 cm,60*60 cm..,),PVC-a,komercijalnih podova(antistaticki,elektroprovodni…),laminata,tarkett parketa. Po vasem pozivu dolazimo na lice mjesta radi premjera,strucnih savjeta,dogovora oko svih detalja. Prevoz robe do odredista.Tim sertifikovanih profesionalaca sa dugogodisnjim iskustvom i referencama na usluzi vama i vasim zeljama za kvalitetnu,sigurnu i bezbjednu ugradnju vaseg poda. Hoteli,skole bolnice,vrtici,sve vrste javnih objekata spadaju u domen nasih usluga,kao i hodnici,stanovi,kuce,poslovni prostori,terase kafica,restorana…. Pozvite nas a mi cemo kao i do sada opravdati vase povjerenje.

Opšivanje i prepravka starih tepiha,etisona,po najjeftinijim cjenama,ucinite da vas stari tepih-etison sa novim rubom dobije sasvim drugaciji izgled.

Za robu kupljenu kod nas usluge opsivanja se ne naplacuju.

Lokacija

Povezani profili

Komentari (1)

  • Srdja

    Srdja 8 years ago Helpful Review 10

    Od sada vise ne moram da nosim papuce.Vise mi nije hladno sa tepihom kupljenim u Cilimari Podgorica :-)

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 21:00
  • Utorak08:00 - 21:00
  • Srijeda08:00 - 21:00
  • Četvrtak08:00 - 21:00
  • Petak08:00 - 21:00
  • Subota08:00 - 21:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Cilimara

Dalmatinska ulica 58 a
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 9 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Srdjan

  • +38267664287
Dijeli dalje...