Registar

Sve firme na jednom mjestu!

TSM COMPANY

Bartula bb, Bar
Bravarija
PIB: 02856921

PVC ALU BRAVARIJA BAR. TSM company iz Bara kao jedna od manjih, ali uspješnih kompanija u blasti pvc i alu bravarije u Baru, i na crnogorskom tržištu postoji od 2009. godine. Osnovnu djelatnost firme predstavlja veleprodaja pvc prozorskih sistema i wpc podova njemačke firme GARGIULO čiji smo distributeri za Crnu Goru. Međutim, kao rezultat uspješnog rada TSM company iz Bara u prethodnim godinama, dugujemo i samoj prozvodnji pvc i alu bravarije s kojom smo se počeli baviti.Takođe proizvodnju prati izrada roletni, grila, komarnika, rolo i segmentnih garažnih vrata, venecijanera, rolo i trakastih zavjesa. Novitet u ponudi naše kompanije su unutrašnja sobna vrata.Naša kompanija za izradu pvc i alu bravarije koristi profile njemačkog porijekla koji spadaju u A klasu profila, te samim tim imaju dug vijek, kvalitet i postojanost. Okovi su takođe njemačke proizvodnje, firme ROTO-NT o čijoj izdržljivosti i kvalitetu ne treba puno trošiti riječi. Dovoljno je naglasiti da daju garanciju od 10 godina, kojapodrazumijeva pravilno rukovanje i održavanje.

Odabir stolarije predstavlja veoma bitnuodluku, pa zato zahtjeva pažljivo biranje, kako estetskih i funkcionalnih stavki, tako i odabir profila koji se koriste u izradi pvc i alu stolarije. Shodno zahtjevima kupaca iz ponude izdvajamo više serija, na primjer :

  • petokomorni wingo ad 70mm sa dva dihtunga
  • šestokomorni wingo ad 80mm sa dva dihtunga
  • šestokomorni wingo ad 80mm sa tri dihtunga

ALU i PVC bravarijeimaju tvrdu površinu kojespriječavajuuticaj vremenskih prilika i pružaju toplontnu izolaciju.Estetski su zadovoljavajuće, lako se održavaju, a povećavaju i nivo bezbjednosti.Stabilne su strukturei ne propuštaju vodu.Mogu da se usklade sa većinom arhitektonskih rješenja i dostupne su uviše boja.

WPC podovi predstavljaju privlačan, siguran i tajan izbor. Sve daske su bez čvorova, potpuno iste boje, oblika i dimenzija. Spoljna WPC podna obloga izgleda kao drvo, ali je veće otpornosti. Površina se oblikuje tako da spriječava klizanje. Jedna od prednosti koju valja istaknuti jeste da wpc podove ne treba održavati.

TSM company iz Bara je prilagodljiv i pouzdan partner kada su u pitanju alu i pvc stolarija. Kvalitetom proizvoda i usluga težimo premašivanjuočekivanjanaših klijenata. Dugogodišnje iskustvo, rezultati dosadašnjeg poslovanja i praćenje trendova u oblasti pvc i alu bravarije naša su garancija za Vaše zadovoljstvo.

Lokacija

Komentari (1)

  • Vesko

    Vesko 8 years ago Helpful Review 18

    Jedan čas je bilo dovoljno od kada smo se čuli do same ugradnje pvc prozora na mojoj staroj kuci u Baru.Ekipa koju ste poslali zasluzuje sve pohvale..

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak07:00 - 15:00
  • Utorak07:00 - 15:00
  • Srijeda07:00 - 15:00
  • Četvrtak07:00 - 15:00
  • Petak07:00 - 15:00
  • Subota07:00 - 15:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Bartula bb
85000
Bar

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 10 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Semir Toskić

Dijeli dalje...