Registar

Sve firme na jednom mjestu!

GARDENIJA

21. novembar, Podgorica
Dom i bašta, Cvjećara
PIB: 02693518

CVJEĆARA TIVAT. Floristi Cvjećare Gardenija u Tivtu su osposobljeni da ispune sve Vaše želje.Tu smo da ispratimo sve Vaše trenutke, kako vesele tako i tužne. Obradovaćemo Vaše voljene elegantnim buketom, egzotičnom korpom ili neočekivanim aranžmanom.Takodje ćemo upotpuniti sva vaša slavlja,vjenčanja,krštenja,rodjendana i sl. Specijalizovana radnja u Porto-Montenegru vodi računa da sve Jahte koje isplovljavaju iz Tivta budu opremljene cvjetnim aranžmanima vrhunskog kvaliteta i cvijećem koje je najsvježije i najkvalitetnije. Jako nam je stalo da naši klijenti budu zadovoljni i da nam se vraćaju iz godine u godinu.Takodje smo tu za sve vaše invente i sve vaše zahtjeve.

Nudimo veliki raspon cvjetnih buketa, aranžmana, vijenaca.

Kombinacija našeg iskustva u izradi cvjetnih aranžmana i visokog kvaliteta našeg cvijeća rezultiraju vrhunskim izgledom i dugim vijekom trajanja dostavljenog cvijeća. Slijedite naše savjete za njegu cvijeća da biste dobili maksimum iz vašeg cvijeća nakon što je isporučeno.Naš asortiman se sastoji od cvjetnih aranžmana od različitih vrsta cvijeća, boja i veličina. Ako želite nešto određeno što ne vidite na našoj web stranici, molimo vas da nas kontaktirate i rado ćemo stvoriti cvjetni aranžman samo za vas.Cvjećara Gardenija Tivat, specijalizovana je za prodaju široke palete visoko kvalitetnih cvjetnih buketa i aranžmana za Lične i poslovne potrebe na području grada Tivta i šire okoline.Trebate li poslati cvijeće sljedeće nedelje ili trebate isporuku cvijeća isti dan, naručite svoje cvijeće, telefonski ili nas posjetite u našoj cvjećari.Naš položaj u centru grada omogućuje nam da nudimo uslugu dostave cvijeća istog dana za svakoga ko poželi poslati cvijeće dragoj osobi ili poslovnom saradniku, a sjetio se "u zadnji tren"!

RUŽE

Pošaljite crvene ruže, ili ruže u količinama od 5, 11, 25... u jednoj ili više boja. Kontaktirajte nas ukoliko želite poslati ruže u različitim količinama.Takođe možete poslati ruže s drugim cvijećem. Kontaktirajte nas i mi ćemo napraviti jedinstveni buket ruža ili cvjetni aranžman samo za vas.Osim standardnih cvjetnih buketa i aranžmana koji se nalaze na našoj web stranici, Cvjećara Gardenija nudi Ličnu uslugu cvjetnog aranžiranja, stvarajući fantastične bukete za posebne prigode - velike ili male.Odaberite cvijeće sami ili vam mi možemo pomoći izabrati ili čak osmisliti cjelokupni cvjetni aranžman za vas.

Tu smo za vas i u tužnim trenutcima...

Lokacija

Komentari (1)

  • Goran

    Goran 8 years ago Helpful Review 7

    Cvjecara Gardenija u Tivtu je poznata po svjezem cvijecu.Samo tako nastavite i za vase cvijece nece biti zime : -)

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak07:00 - 20:00
  • Utorak07:00 - 20:00
  • Srijeda07:00 - 20:00
  • Četvrtak07:00 - 20:00
  • Petak07:00 - 20:00
  • Subota07:00 - 20:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

CVJEĆARA GARDENIJA

21. novembar
85320
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 4 + 8 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Suzana Popovic

Dijeli dalje...