Registar

Sve firme na jednom mjestu!

APARTMANI MILICA

Dalmatinska bb, Budva
Turizam, Apartmani
PIB: PREDUZETNIK

Dragi posjetitelji dobrodošli na našu web stranicu Izdavanje apartmana u Budvi. Omiljeno odredište mnogobrojnih gostiju.

Apartmani Budva su smješteni u objektu koji se nalaze blizu mora i prekrasne plaže u tihom okruženju. Iskreno se nadamo da ćete se odlučiti za odmor u našim apartmanima i unaprijed se veselimo se vašem dolasku.

Apartmani Zvicer Milica smješteni su u Budvi, na oko 700m od centara grada, koliko je otprilike udaljena i najbliza plaža. Mogren plaža i Stari grad su udaljeni oko 1,4km od nasih apartmana, dok je plaza Jaz udaljena 2,2km. U blizini apartmana otvoren je i Aqua park, koji je posebna atrakcija za djecu i omladinu.
Aerodrom Tivat je udaljen 15km od objekta.

Apartmani Zvicer Milica nude gostima 5 prostranih jednosobnih apartmana.Svaki apartman ima svoju terasu, prostor za sjedjenje, kupatilo i odvojenu sobu sa bracnim krevetom. Svi apartmani posjeduju besplatan WiFi. Apartmani Zvicer Milica posjeduju i zajednicku terasu za sjedenje i/ili sunčanje.Naši apartmani smješteni su na atraktivnoj lokaciji u Budvi, na rubu te samim time garantuje mir i odmor, a opet u blizini samog centra grada Budve.

Apartmani primaju manje organizovane grupe, na raspolaganju smo za kratkoročna odsjedanja za poslovne ljude, team building, a u mogućnosti smo organizirati i najam cijelog objekta. Za naše goste možemo organizovati različite izlete sa uslugom rent a car-a Budva.

Kod nas možete provesti bezbrižan i ugodan odmor. Prednosti ovog mjesta su uvek čisto more sa raznovrsnim mogućnostima za aktivan odmor

Prednosti ovog mjesta ssu bogatom istorijom i kulturnom pozadinom su uvek čisto more i Nadamo se da će te u našim apartmanima zadovoljiti sve Vaše želje da provedete prijatne i nezaboravan odmor. Jednom kada nas posjetite, sigurni smo da ćete biti naš redovan gost.

Kada se uzme u obzir lokacija, ne postoji mnogo turističkih destinacija koje nude takvu kontrast kao ovo područje. Budva koja pruža bogat noćni život, veliki broj kafića, ribolovačke noći, piratske noći, a sve uz živu muziku i gradskih pjesama, je samo dio zabavnih stvari koje mogu napraviti Vaš odmor nezaboravnim. Budvu ćete pamtiti po ljubaznosti i gostoprimstvu svojih stanovnika - Vaši domaćini. Na ovom prostoru ima mnogo turista, i domaćih Ex Jugoslavija i stranih. Jednom riječju, na adekvatan način ćete doživeti prirodu i upoznati ljude koji žive sa njom, Vi ćete upoznati njihovu tradiciju, hranu, duhovnost i dobrotu. Dok se odmarate lako ćete zaboraviti na svakodnevne brige i stres, gdje jednostavno možete popuniti cio dan sa radoznalošću. Ali, to nije sve.

Glavno gradsko šetalište predstavlja idealno mesto za odmor, ili želite da uživate u jutarnju šetnju, pijete kafu u nekom kafe-bar, trčite uz more i ispunjavate svoja pluća sa zdravim mirisom morskog vazduha.

Imate li bilo kakvih pitanja, budite slobodni obratiti nam se putem telefona i e-maila u kontaktima. Apartmani Budva na raspolaganju Vam stoje tokom cijele godine.

Lokacija

Komentari (2)

  • Ivona

    Ivona 7 years ago Helpful Review 3

    Besprekorno cisti apartmani!

  • Danijel

    Danijel 6 years ago Helpful Review 7

    stovani,

    trazimo za 3 osobama jedan Apartman/Sobu za 8 dana. Od 4.8-11.8. (12.8 izadjemo opet).
    Apartman da bude blizu Centar i More.
    Cena od 300 do max 650€ ukupno.

    Veliki pozdrav

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 20:00
  • Utorak08:00 - 20:00
  • Srijeda08:00 - 20:00
  • Četvrtak08:00 - 20:00
  • Petak08:00 - 20:00
  • Subota08:00 - 20:00
  • Nedjelja08:00 - 20:00

Kontakt podaci

Dalmatinska bb
85310
Budva

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 5 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...