Registar

Sve firme na jednom mjestu!

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

bb bb, Herceg Novi
Turizam, Apartmani
PIB: PREDUZETNIK

IZDAVANJE APARTMANA HERCEG NOVI | APARTMANI HERCEG NOVI

Apartmani u sklopi Vile Lux apartmani Herceg Novi nalaze se na šetalištu Pet Danica.Ispred samih apartmana nalazi se pješčana plaža, a u neposrednoj blizini i nekoliko drugih pješčanih i betonskih plaža.Vila se nalazi u najmirnijem dijelu Herceg Novog, ali za ljubitelje noćnog provoda - na samo nekoliko stotina metara dalje šetalištem mogu se pronaći vrhunski restorani, barovi i noćni klubovi za svačiji ukus.More je svakako uvek najlepše ujutru, pa ako vam je ovaj način uživanja u najčistijoj vodi i dok nema gužve prirastao srcu, dodjite izmedju 7:00 i 8:00 na plažu i opustite se do nekih 11:00, dok najveći broj turista ne preplavi plažu. Spomenimo i to da prijatan lagani vetrić umije da zavara pa ljudi nemaju pravi osećaj koliko je toplo na plaži, te se dešava da vrlo brzo "izgore" misleći da sunce nije jako.

Naši Apartmani u Herceg Novom predstavljaju idealan izbor za odmor. Na samom šetalištu, tek par koraka od pješčane plaže, pronaći ćete svoju oazu mira i opuštanja. Divno uređeni i bogato opremljeni apartmani, kao i tradicionalna gostoljubivost pomoći će vam da uživate u svakom trenutku boravka.

Kada su cijene u pitanju, one su na nivou ili nešto malo veće od cijena u Srbiji. Cijene u kafićima, tavernama i klubovima variraju, od pristojnih do poprilično visokih, nivo cijena se odredjuje uglavnom u zavisnosti od kvaliteta lokala. Hrana u restoranima je relativno jeftina, i čak su restorani ovde jeftiniji ako ih poredimo sa nekim restoranima u nekim većim gradovima u Srbiji. Ako pogledamo kakva je situacija sa snadbijevanjem hranom u prodavnicama, postoji nekoliko većih i manjih marketa, ali tu se nalazi veliki market VOLI, u kome pazari po svoj prilici barem 80% ljudi. Ponuda je ovde stvarno vrhunska i svakojaka, a cijene su izuzetno povoljne.

Vila obuhvata pet apartmana: jedan petokrevetni, jedan četvorokrevetna, dva trokrevetna, te jedan dvosoban stan.

Dvosoban Apartman / stan obuhvata dnevnu i dvije spavaće sobe, svaka sa svojim kupatilom. Luksuzno je opremljen, sa velikim balkonom neposredno iznad šetališta i plaže.

Svi apartmani u sklopu Vile Lux Apartmani Herceg Novi su kompletno opremljeni savremenim kuhinjama sa kompletnom tehnikom i posuđem.Takođe, u svim apartmanima se nalaze uređaji za pranje i peglanje veša, fen i ostali predmeti pokućstva kao i LCD televizor sa priključkom na kablovsku mrežu. Apartmani su pokriveni sa WiFi intenet konekcijom.Apartmani u Vili se svakodnevno čiste i uređuju u periodu od 8 do 12 časova. Posteljina se mjenja sedmično, peškiri na svaka tri dana.

TIPOVI APARTMANA:

  • DVOSOBAN STAN
  • TROKREVETNI
  • ČETVOKREVETNI
  • PETOKREVETNI
Lokacija

Komentari (1)

  • Velibor

    Velibor 7 years ago Helpful Review 3

    Sa svojom gospođom pretražujem na google izdavanje apartmana Herceg novi, i Vasu prezentaciju uočismo odmah na prvu stranu.Odmah smo se sjetili najbolje provedenog ljeta 2010-god. kada smo bili Vaši gosti.Ne zaboravlja se Lako Vaša i ljubaznost Vašeg osoblja.Želimo da Vam damo javnu pozitivnu kritiku i da podijelimo sa drugima da birajući Vas za ljetovanje u Apartmanima Herceg Novi biraju kvalitet i uslugu i sigurnost u svakom smislu. Nadamo se da cemo ovo ljetovanje odabrati ponovo Herceg Novi i Vaš apartman.

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 20 240 871 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: MJESTO ZA VAŠU REKLAMU
Šifra: 1512

.

Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: MJESTO ZA VAŠU REKLAMU
Šifra: 1512.

Kontakt strana

Kontakt podaci

bb bb
85340
Herceg Novi

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 8 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...