Registar

Sve firme na jednom mjestu!

RM KAMINI D.O.O

Radanovići bb, Kotor
Dom i bašta
PIB: 02796678

Kamini RM iz Kotora je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u izradi ekskluzivnih kamina, ali i mnogo drugih proizvoda od kamena koji će oplemeniti prostor u kojem boravite. Iako kamin prvenstveno kupujete radi grijanja, jasno je da ga želite vizuelno prilagoditi ambijentu u kojem provodite svoje dragocijene trenutke.Zato je RM kamini iz Kotora pravi izbor za Vas. Svaku Vašu zamisao pretočićemo u djelo. Bilo da se radi o tradicionalnom ili modernom stilu RM Kamini ima idealno rješenje za Vas. Ono što nudimo nisu samo kamini, mi ćemo Vaš prostor učini toplijim, ljepšim,a svaki trenutak proveden uz vatru u porodičnom ili prijateljskom okruženju učiniti nezaboravnim. Kada kažemo kamin, prva asocijacija koja se javlja jeste kamni izrađeni od kamena. To su oni kamini koji se uklapaju u gotovo svaki ambijent i enterijer. Oni se izrađuju od kamenih elemenata, i to uglavnom od punog masivnog kamena i kamenih ploča kako bi se dobio dojam masivnosti. Kamini RM iz Kotora prati trendove i moderne pravce u dizajnu eneterijera, pa smo spremni i da kamin prilagodimo tom stilu. Kod izrade takvih kamina, tradicionalni materijali se transformišu u cilju postizanja što modernijeg izgleda, pa se nakon instalacije koriste i drugi materijali kao što su staklo, drvo, metalne konstrukcije i keramika u raznim oblicima i bojama.

Kamini RM iz Kotora pobrinuće se da svi neophodni preduslovi za sigurno i funkcionalno korišćenje kamina budu ispunjeni. I to je ono što nas čini pouzdanim i nezamenjljivim izboromza Vaše tople zime. Osim kvaliteta i visokih standarda sigurnosti, nudimo i vrhunski dizajn. I pored primarne funkcije kamina, estetski doprinos je veoma važan. Kamini pružaju Vašem domu topli ugođaj koji nijedan drugi element prostora ne može. Danas i pored raznih načina zagrijevanja prostorije, kamini su veoma bitni kao središnja tačka okuljanja porodice i prefinjeni estetski dio prostora.

Pored izrade kamina, RM iz Kotora, u ponudi ima još puno proizvoda od kamena,kao što su šankovi, kamene obloge, gazišta, ograde, baštenski stolovi, česme, roštilji, fontane... Po Vašoj želji izrađujemo sve ostale proizvode od kamena. Osim toga, u našoj ponudi se mogu naći kuhinje, američki plakari, dječije i spavaće sobe, ulazna vrata, stepenište od drveta i raznih vrsta pločastih materijala. Radimo i projektovanje u 3D verziji.

Vaša zamisao, a naša inovativnost! Vašem domu dajemo izgled kakav želite - tradicionalan ili moderan. Kamini RM iz Kotora ima veliki broj zadovoljnih kupaca širom Crne Gore. Naši klijenti su potvrdanašeg kvaliteta.

Toplina Vašeg doma je naša odgovornost!

Lokacija

Komentari (1)

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 17:00
  • Utorak08:00 - 17:00
  • Srijeda08:00 - 17:00
  • Četvrtak08:00 - 17:00
  • Petak08:00 - 17:00
  • Subota08:00 - 17:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Radanovići bb
85330
Kotor

Kontakt forma

Koliko iznosi: 4 + 10 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...