Registar

Sve firme na jednom mjestu!

TARA TURIST D.O.O

21. maja bb, Mojkovac
Turizam, Restorani
PIB: 02660741

Restoran MOST, smješten je na desnoj strani regionalnog puta Mojkovac - Žabljak, u Poljima, na samo kilometar od centra grada i 50 metara od Starog kamenog mosta, po kojem je restoran i dobio ime. Restoran Most, prva je destinacija ukoliko ste u potrazi za kvalitetnom i ukusno spremljenom hranom. Na meniju se nalazi veliki izbor jela spremljenih na tradicionalan način, a uvjek smo spremni odgovoriti izazovima i učiniti da Vam posjeta našem restoranu bude pozitivno gastronomsko iskustvo. Restoran Most kategorisan je sa 4 zvjezdice. Raspolaže sa 150 smještajnih kapaciteta u sali, plus 80 mjesta na terasama restorana. Obzirom na to, restoran Most idealan je izbor kada je u pitanju organizacija raznih vrsta proslava, okupljanja ili seminara. Osim usluga pripremanja i usluživanja hrane, posjedujemo i smještajne jedinice od 9 dvokrevetnih soba. Za goste restorana Most, obezbjeđeno je i parking mjesto.

Restoran Most u Mojkovcu nalazi se u predivnom prirodnom ambijentu, okružen brdima i zelenilom, sa pogledom na Stari kameni most, pa ćete boravkom kod nas osim uživanja u našim specijalitetima sebi priuštiti i odmor za dušu. Naš restoran je mjesto susreta, bilo da se radi o porodičnom, poslovnom ili prijateljskom okupljanju. Naše je veliko zadovoljstvo učiniti Vaš boravak nezaboravnim, a za to će se između ostalih pobrinuti i ljubazno osoblje restorana Most.

Posjetite nas i provjerite zašto je naša kuhinja nadaleko poznata. Nudimo ukusnu hranu, povoljne cijene smještaja i garantujemo da je vrijeme provedeno kod nas ugođaj koji ne želite da propustite!

Lokacija

Komentari (2)

  • Iva

    Iva 8 years ago Helpful Review 10

    Bila sam gost Vaseg restorana u Mojkovcu, iskustvo koje nosim sa sobom jesu samo pozitivni komentari za Uslugu i ambijent koji nudite.Sve preporuke svima koji zele vikend provesti Van gradske guzve.

  • stevan

    stevan 8 years ago Helpful Review 6

    prepoznaje se po usluzi , cistoci svjezini dobroj i raznovrsnoj domacoj zdravoj hrani.

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak07:00 - 23:00
  • Utorak07:00 - 23:00
  • Srijeda07:00 - 23:00
  • Četvrtak07:00 - 23:00
  • Petak07:00 - 23:00
  • Subota07:00 - 23:00
  • Nedjelja07:00 - 23:00

Kontakt podaci

21. maja bb
84205
Mojkovac

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 10 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Danilo Vučinić

Dijeli dalje...