Registar

Sve firme na jednom mjestu!

STELINA MONTE D.O.O

Dobra Voda bb, Bar
Građevinarstvo, Materijali
PIB: 02668432

Salon keramike i parketa Stelina Monte d.o.o iz Bara nudi veliki izbor keramičkih pločica, različitih vrsta parketa i laminata.Preduzeće Stelina Monte, sa sjedištem u Baru, osnovano je 2007. godine. Već punih deset godina trudimo se da zadovoljimo zahtjeve kupaca, kako kvalitetnim asortimanom, tako i vrhunskim kvalitetom naših usluga.

Osnovna djelatnost kompanije je prodaja keramičkih pločica, parketa i laminata. Takođe, nudimo i širok asortiman fugomala, hidroizolacija i ljepila za keramiku, kao i ljepila za parkete.

U našem salonu u Baru možete naći veliki izbor keramike renomiranih italijanskih, španskih i turskih proizvođača i brendova. Izdvajamo samo neke od njih:

Marazzi - vodeći svjetski brend keramike koji se prvi put pojavio još davne 1935. godine. U svom dugogodišnjem iskustvu uspjeli su odgovore na na sve potrebe, stilove i trendove sa hiljadama različitih prozvoda. Glavne karakteristike keramike ovog proizvođača su čvrstoća, otpornost, jednostavnost održavanja kao i velike dimenzije pločica.

Keratile - klasika i elegancija! Proizvode podne i zidne keramičke pločice rađene od porcelana i crvene gline. U proizvodnji koriste najsavremeniju tehnologiju i digitalnu štampu. Kontrolu kvaliteta vrše pomoću digitalnih senzora, zahvaljujući kojima im ne može promaći ni jedna greška. Pored svih kvlaiteta koje keramika ovog španskog brenda posjeduje, mogu se pohvaliti i pločicama velikog formata i izuzetne vrijednosti.

Pamesa - Vodeći proizvođač keramičkih pločica vrhunskog kvaliteta i dizajna. Pamesa već 40 godina svim svojim kupcima uspješno donosi kvalitetnu keramiku i jedinstveni dizajn.

G stile,Katahya,Seratilei mnogi drugi.

U ponudi imamo i klasični hrastov parket različitih dimenzija i klasa renomirane fabrike parketa DI FACO iz Čelinca, BiH, ali i kompletan program za ugradnju parketa - lajsne, ljepila, lakovi.

Opšte je poznato da podovi prekriveni parketom prostoru daju posebnu eleganciju. Parketi koje Vam nudimo izrađeni su od prirodnog drveta, najčešće se izrađuju od hrasta, bambusa, bukve, bora i jasena. Ukoliko se odlučite da za podove u Vašim prostorijama koristite parket, posjetite naš salon u Baru i sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći kako bi ste odabrali najbolju opciju. Nudimo širok izbor parketa - klasični, rustik, gotovi, višeslojni, masiv...Distributeri smo za brendove Maister, Kaindl i Natura Flooring i već pomenute fabrike parketa DI FACO.

Naš izložbeni salon keramike i parketa nalazi se u Dobroj Vodi u Baru, na petom kilometru magistralnog puta Bar - Ulcinj. Možete nas posjetiti svakog radnog dana od 8 do 16 časova.

Lokacija

Komentari (2)

  • Stevan

    Stevan 7 years ago Helpful Review 2

    Kvalitet proizvoda, najpoznatiji brendovi, pristupacne cijene !Vrhunska usluga ! Imate sve na jednom mjestu i vise od toga ! Uvjerite se !

  • Stevan

    Stevan 7 years ago Helpful Review 8

    Kvalitet proizvoda, najpoznatiji brendovi, pristupacne cijene !Vrhunska usluga ! Imate sve na jednom mjestu i vise od toga ! Uvjerite se !

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 16:00
  • Utorak08:00 - 16:00
  • Srijeda08:00 - 16:00
  • Četvrtak08:00 - 16:00
  • Petak08:00 - 16:00
  • Subota08:00 - 16:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Dobra Voda bb
85000
Bar

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 9 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...