Registar

Sve firme na jednom mjestu!

ŠOK STUDIO D.O.O

Nikšićki put bb, Podgorica
Usluge., Štampa na radne uniforme
PIB: 02411784

Šok Studio se nalazi u Podgorici i bavi se proizvodnjom, dizajnom i štampanjem poslovnih i radnih uniformi. Zavisno od broja tiraža i boja, vrste materijala ali i vaših želja, nudimo Vam sledeće usluge :

sito štampa digitalna štampa usluge veza

Sito štampa pogodna je za štampu na gotovo svim vrstama materijala. Ovom tehnikom Šok studio uspješno će štampom brendirati majice, košulje, dukserice, uniforme, kecelje, ešarpe, kravate, stolnjake... Nudimo Vam i štampanje na kompletnom promotivnom materijalu materijalu : privijesci, upaljači, rokovnici, hemijske olovke, kalendari...

Digitalna štampa najčešće se koristi za štampu manjeg tiraža. Ovom vrstom štampe nudimo Vam ekonomično, brzo i kvalitetno rješenje. Uglavnom se koristi za štampu pozivnica, vizit karti, kataloga, plakata, cjenovnika...

U Šok studiju u Podgorici dobićete reklamne majice i poslovne i radne uniforme visokog kvaliteta, a dizajniramo ih u skladu sanamjenama košulja i majici kao i potrebama naših klijenata. U ponudi imamo veliki broj artikala tekstilnog programa, ali smo uvijek spremni da da šrimo spektar idejnih rješenja. Štampa majica, košulja i ostalog tekstilnog programa radi se u svim standardnim veličinama, pogodnih za sva godišnja doba. Šok Studio iz Podgorice u svakom trenutku nudi Vam mogućnost izbora preko 20 različitih dezena košulja.

Studio Šok ima misiju - da uvjek bude inovativan, moderan i uvjek pruži samo najkvalitetniju uslugu štampe majci i ostalih tekstilnih proizvoda. Cilj nam je dasvim našim klijentima izađemo u susret, zadovoljimo njihova očekivanja i zahtjeve, a prije svega doprinesemo izgradnji njihovog pozitivnog imidža preko košulja, majica i radnih uniformi koje smo proizveli, dizajnirali i štampali. Štampa majica i košulja idealno je rješenje za uniformisanje zaposlenih, različite manifestacije, sajmove ili kao poklon. Za bilo koji povod ili namjenu, Šok Studio iz Podgorice osmisliće savršeni dizajn i proizvesti kvalitetnu majicu sa štampanim motivima.

Osnovni principi Šok Studija iz Podgorice su kvalitet, efikasnost, ljubaznost i pristupačne cijene. Štampa majica i uniformi je naša specijalnost, a Vama će dati jedinstveni pečat i izdvojiti Vas od ostalih, a samim tim unaprijediti Vaš posao.

Lokacija

Komentari (3)

  • Bojan

    Bojan 7 years ago Helpful Review 19

    Vaš vez na radnim uniformama odaje osjećajem velikoj posvećenosti i ljubavi prema poslu.Topla preporuka svima zainteresovanim.

  • stevan

    stevan 7 years ago Helpful Review 15

    Sve na jednom mjestu, ljubaznost,kvalitet usluge i pristupacne cijene!Cvijeta, na ovaj nacin, posao mora da cvjeta!Svaka cast!

  • Sole

    Sole 6 years ago Helpful Review 3

    Dokazani, provereni, uzdignuti nezaustavljivi. Rezultati govore !

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 16:00
  • Utorak08:00 - 16:00
  • Srijeda08:00 - 16:00
  • Četvrtak08:00 - 16:00
  • Petak08:00 - 16:00
  • Subota08:00 - 16:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Nikšićki put bb
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 7 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...