Registar

Sve firme na jednom mjestu!

CREDO D.O.O

Mirka Srzentića bb, Ulcinj
Dom i bašta, Podne obloge
PIB: 02262959

Tepisi Credo iz Ulcinja bavi se proizvodnjom ručno taftovanih tepiha. U ponudi imamo modele tepiha izrađene po našem dizajnu, a izlazimo u susret klijentima i izrađujemo tepihe po narudžbini i to u svim dimenzijama, bojama i oblicima. Svi tepisi prave se od 100% runske vune od 90 000 do 120 000 čvorova na 1m2. Osim toga, tepisi koje proizvodi Credo iz Ulcinja, mogu biti rađeni i u raznim visinama (debljini) i tehnikama, ili u kombinaciji različitih, pa time dobijate reljefni tepih! Poslednjih godina su veoma popularni i često imaju dekorativni karakter. Na ovu vrstu tepiha možete naići u holovima najprestižnijih hotela, u raznim galerijama, tržnim centrima...Reljefni tepisi se najčešće izrađuju u 2-3 visine. Što se tiče dizajna - tu granice ne postoje. Bilo koji nacrt, sliku ili logotip možete imati na Vašem tepihu. Na taj način ćete imati tepih baš kakav ste zamislili i lako ga uklopiti ili prilagoditi enterijeru. Tepisi Credo iz Ulcinja na raspolaganju ima preko 200 boja prediva, pa uvjek možete odabrati tepih koji se nabolje uklapa u Vaš prostor. Ukoliko postoji potreba za posebnom nijansom, Credo će i u tom slučajunaći rješenje da ispuni Vaše želje. Postoji mogućnost poručivanja po PANTONE-ovim i TPX ton kartama (međunarodna standardizovana ton karta za tekstilnu industriju).

credo1
TEPISI I PODNI PREKRIVACI CREDO D.O.O ULCINj

U opremanju mnogihekskluzivnih poslovnih i stambenih objekata, salona, stepeništa, hodnika i ostalih prostora u kojima tepisi imaju ulogu funkcionalnih i estetskih sadražaja, klijenti su povjerenje ukazali upravo Credo tepisima iz Ulcinja. Pored našeg dizajna, postoji mogućnost izrade tepiha po dizajnu klijenta.Naši dizajneri mogu Vam dati sugestiju ili savjet vezano za dimenzije i oblik, kako bi tepih bio u skladu sa prostorom i stepenom opremljenosti, a mi smo spremni izraditi tepih baš onako kako ste ga zamislili. Naglašavamo da Credo tepisi iz Ulcinja mogu u veoma kratkom roku proizvesti tepih iz Vaših snova! Proizvodnju tepiha i tepih staza organizujemo i radimo sa stručno osposobljenim kadrom koji ima dugogodišnje iskustvo. Ispunjavamo sve prostorne i tehničke uslove i tehničku opremu i uređaje za proizvodnju ručnoo taftovanih tepiha i tepih staza, pa za rezultat imamo prozvode vrhunskog kvaliteta.Credo tepisi iz Ulcinja omogućava proizvodnju tepiha i staza čak do 20m dužine u jednom komadu i tepiha maksimalne širine 7m širine a dužine do 20m.

Kada su u pitanju tepisi koje radimo po Vašoj zamisli, u mogućnosti ste da birate:

  • razne visine flora (debljine) od 12mm do 45mm
  • vrste tkanja: šišani, shaggy (čupavi), bukle i kombinovani
  • reljefne tepihe : kombinacije raznih visina flora i vrste tkanja
  • nepravilne oblike : vanstandardne geometrijske oblike i oblike raznih predmeta i stvari

Credo se osim izradom tepiha bavi i prodajom i montažom drugih podnih obloga i opremanjem enterijera. Naš salon mošete posjetiti i van okvira radnog vremena, radimo i po Vašem pozivu. Bilo kog dana u nedelji, Credo tepisi su tu za Vas, u vrijeme koje Vama odgovara.

Dugogodišnje iskustvo, jedinstveni dizajn i neosporivi kvalitet nas čine liderom na tržištu kada su u pitanju tepisi i podni prekrivači. Credo tepisi iz Ulcinja nudi kvalitetne proizvode prilagođene Vašim individualnim potrebama, zamislima i željama. Tepih po Vašoj mjeri i željipreoizvešćemo u veoma kratkom roku i to u bilo kojoj dimenziji, boji, dezenu, pa čak i obliku.

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak09:00 - 17:00
  • Utorak09:00 - 17:00
  • Srijeda09:00 - 17:00
  • Četvrtak09:00 - 17:00
  • Petak09:00 - 17:00
  • Subotane radimo
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Credo

Mirka Srzentića bb
85360
Ulcinj

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 10 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Hamid Gorana

Dijeli dalje...