Registar

Sve firme na jednom mjestu!

LAVIGLASS

Simona Ivanova bb, Podgorica
Auto svijet, Auto folija
Registarski broj: .
PIB: 03003027

LAVIGLASS je specijalizovani servis za zatamnjivanje stakala automobila, kao i ugradnju svih vrsta stopsol folija za objekte. Na naše proizvode dobijate 10 godina garancije.Profesionalno zatamnjivanje auto stakala Podgorica. Kod nas se odmah nakon montaze mogu spustati stakla.

Generalni smo zastupnici vodećih brendova Armolan, Global i Suncontrol. Dugogodišnje iskustvo sa svim vrstama folija dovela su nas do pozicije lidera na tržištu kada je riječ o zatamnjivanju stakala.

Automobili više nijesu luksuz, nego potreba. Međutim, još uvijek se proizvodi 98% automobila sa staklima koja nemaju apsolutno nikakvu zaštitu. Proizvođač uvijek ističe fabričko zatamnjivanje stakala. Radi se o zatamnjenju od 30% (lagano zelenskato) koje skoro svi automobili posjeduju od devedestih godina na dalje. Takvo zatamnjenje je zanemarivo i nema praktički nikakvu funkciju. Zatamnjivanje takve vrste stakala unaprijeđujemo obično staklo u nešto bolje i naprednije. Folijama sprečavamo ulazak toplote u automobil dok stoji parkiran ili se vozimo. Također folije štite od štetnog UV zračenja, smanjuju blještanje, te u slučaju loma stakla zadržavaju staklo zalijepljeno u jednom komadu. Estetski izgled, velika paleta boja i nijansi zadovoljit će i najzahtjevnije kupce. Ovo je samo dio karakteristika kojefolije proizvođača koje imamo u ponudi.

Evo par najčešćih primjera:

  • Imate malu bebu ili starije dijete. Odlična zaštita djece od topline, UV-a i pogotovo blještanja, postižemo propuštanjeu vozilo 5-15% vidljive svjetlosti. Niti jedno drugo rješenje (sjenila, rolete) ne može pružiti takvu vrstu zaštite kao zatamnjena stakla.
  • Želite da se u vozilo ne vidi, odnosno da možete prevoziti i ostaviti stvari u autu, a da nisu na direktnom pogledu prolaznika. Idealna varijanta jeste opet zatamljivanje stakalakoje u vozilo propuštaju 5% vidljive svjetlosti, odnosno najtamnije.
  • Veliki ste zaljubljenik u automobile i želite da Vam automobil vizualno izgleda savršeno. Propusnost 30% ili 50% vidljive svjetlosti lagano će dodatno tonirati stakla, te će krajni rezultat biti - savršenstvo.

LAVIGLASS je specijalizovani servis za zatamnjivanje stakala. Naš tim sertifikovanih montažera uciniće da Vam dok vozite ne smeta toplota i suncevo zračenje, ali i da uljepšate vozilo.

U ponudi imamo širok spektar folija koje garantuju praktičnost, udobnost ali i estetski doprinos Vašem vozilu. Sertifikati koje posjedujemo, dugogodišnje iskustvo i garancije koje dajemo dovele su nas do velikog broja zadovoljnih klijenata.

Budite i Vi jedan od njih!

Lokacija

Komentari (1)

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak09:00 - 18:00
  • Utorak09:00 - 18:00
  • Srijeda09:00 - 18:00
  • Četvrtak09:00 - 18:00
  • Petak09:00 - 18:00
  • Subota09:00 - 18:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Laviglass

Simona Ivanova bb
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 5 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...