Registar

Sve firme na jednom mjestu!

BONSAI FRESH MARKET

Ul.vojvode Masa Durovica 31, Podgorica
Ljepota i Zdravlje, Organska hrana
PIB: 03114473

Bonsai Fresh Market & Bar zdrave hrane iz Podgorice ima širok spektar ponude kad je su pitanju zdrava ishrana i briga o Vašem zdravlju. Kako smo svjesni da je zdravlje najvažnija stavka u životu svakog pojedinca svoju ponudu smo prilagodili svim Vašim potrebama. U sklopu prodavnice nalazi se i lokal gdje mozete popiti kafu i uživati u ukusima zdravog doručka.

Naša osnovna briga je da Vam obezbijedimo potpuno prirodne namirnice, genetski nemodifikovane, apsolutno bez hemikalija. Iz asortimana naše prodavnice, koja se nalazi u Podgorici, u rejonu City Kvarta zgrada odmah pored Super Volija sa dvorišne strane izdvajamo veliki izbor čajeva, žitarica, hladno cijeđenih ulja, sirćeta, pčelinjih i sojinih proizvoda.

Osim toga, posebno bi smo naglasili široku mogućnost izbora kad je riječ o bezglutenskoj hrani. Kako bi Vam pomogli u očuvanju Vašeg zdravlja i brizi o Vašem tijelu, našu ponudu obogatili smo kvalitetnnim dijet programom.

Bonsai market zdrave hrane iz Podgorice obezbijeđuje Vam sve neophodne namirnice kako bi mogli da pripremate zdrave i ukusne obroke bez obzira na posebne ili restriktivne režime ishrane. Nudimo Vam prirodne zaslađivače, biljna mlijeka, zdrave poslastice i još mnogo toga. Tu smo da Vam pomognemo oko izbora, ali i da podijelimo sa Vama po neki dobar recept. Bonsai market zdrave hrane iz Podgorice Vaš je važan saradnik u očuvanju zdravlja i zdravih navika.

Obzirom da je tržište preplavljeno nezdravom, nekvalitetnom i genetski modifikovanom hranom, trudimo se da Vam olakšamo potragu za namirnicama koje će kvalitet Vaše ishrane podići na viši nivo. Prodavnica zdrave hrane Bonsai market vodi se starom poslovicom - U zdravom tijelu, zdrav duh! Dozvolite nam da Vam pomognemo u Vašim zdravim navikama, posjetite nas da se uvjerite da zdrava ishrana ne znači nužno i skupa.

Lokacija

Komentari (3)

  • Aleksandra

    Aleksandra 7 years ago Helpful Review 4

    Odlicna usluga, prijatna atmosfera, ono sto je falilo kvartu. Kafa je najbolja !!!

  • iVA

    iVA 8 years ago Helpful Review 16

    Sjajan izbor uz prijatnu uslugu.

  • stevan

    stevan 8 years ago Helpful Review 17

    u zdravom telu zdrav duh, zdravo telo zdrava hrana. Drustvo malo ali odabrano, kvalitet, ljubaznost ,sve na jednom mjestu.

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 22:00
  • Utorak08:00 - 22:00
  • Srijeda08:00 - 22:00
  • Četvrtak08:00 - 22:00
  • Petak08:00 - 22:00
  • Subota08:00 - 22:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Bonsai Fresh Market

Ul.vojvode Masa Durovica 31
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 4 + 7 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Savo

  • +382‎67170681
Dijeli dalje...