Registar

Sve firme na jednom mjestu!

SINDARELA COMMERCE D.O.O

Kragujevačka 67, Podgorica
Rasvjeta
PIB: 02150590

RASVJETA PODGORICA.Sindarela commerce d.o.o. je privatna kompanija koja se bavi veleprodajom svjetiljki, izvora svjetlosti, elektro-instalacione opreme, projektovanjem električnih instalacija jake struje i lighting dizajnom. Kompaniju "Sindarela" čini tim profesionalnih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da na najkvalitetniji način odgovore zahtjevima investitora, kupaca i tržišta uopšte: od odabira i distribucije svjetiljki i izvora svjetlosti renomiranih svjetskih proizvođača, do elektroinženjeringa i projektovanja električnih instalacija jake struje, za šta "Sindarela" posjeduje licence Inženjerske komore Crne Gore. Budući da kompanija, od 2016.godine, posjeduje svoj projektni biro, naš tehnički tim, pored stručnih savjeta I konsultacija, stoji na raspolaganju I za izradu fotometrijskih proračuna (gratis). Ukupan rast kompanije rezultat je primjene poslovne strategije koncipirane prema zahtjevima tržišta, prateći najnovije svjetske trendove u rasvjeti, kao i strogo selektivnog izbora ino-partnera.Kompanija Sindarela zvanični je uvoznik I distributer sledećih renomiranih svjetskih proizvođača rasvjete.

GENERAL ELECTRIC General Electric spada u 10 najvećih svjetskih kompanija po tržišnoj kapitalizaciji, i zauzima stalno mjesto na listi Fortune 500: 2014. godine rangiran je na devetom mjestu, sa prodajom od 146 milijardi američkih dolara. Naziv GE je garancija za kontinuiranu inovaciju i najbolji kvalitet- od patenta prve praktične inkandescentne sijalice 1879., do prve u svijetu "Intelligent Environments" tehnologije. GE Lighting je profesionalna divizija General Electric-a, specijalizovana za oblast svjetlosnih rješenja širom svijeta. Korporacija GE je nastala izumom prve svjetske dostupne inkandescentne sijalice. I vijek kasnije, GE Lighting svijetu donosi svjetlost, pomažući u unapređenju novih tehnologija, kao što je svjetlosna dioda (LEDs), koju karakteriše veća efikasnost, manja potrošnja i manji uticaj na okolinu nego ikad prije.

TARGETTI GROUPTokom gotovo vijeka postojanja, ova grupacija i dalje se zauzima vodeća mjesta u svijetu po pitanju kvaliteta i dizajna različitih tipova rasvjete, od arhitekturalne rasvjete, spoljne rasvjete, dekorativne rasvjete, hotelske rasvjete, led tehnologije i rasvjete za sakralne objekte.

LINEA LIGHT GROUPPriča o kompaniji Linea Light datira još od 1985. godine. Decenije posvećenosti i odlučnosti u radu, omogućile su da ova kompanija zauzme sami vrh među svjetskim brendovima u oblasti rasvjete. U njihov asortiman spadaju dekorativna rasvjeta, led – tehnologija, šinski sistemi, projektori, spoljna rasvjeta, ekskluzivna dekorativna rasveta i ekskluzivna spoljna i unutrasnja rasvjeta.

OMS Renomirana kompanija OMS – Slovačka, jedna je od najvećih proizvođača rasvjete u centralnoj i istočnoj Evropi. U svom portfoliju nudi ekskluzivne brendove: Unolux, Advanced i Elit, a tu spadaju svjetiljke izrađene u led tehnologiji, od ulične do kancelarijske rasvjete. Kompanija OMS ima kapacitet da izađe u susret specifičnim zahtjevima kupaca, izradom fotometrijskih rješenja, renderinga i 3D animacija.

LEDS C4 Renomirani španska kompanija Leds C4, kroz svoje brendove: Grok, Decorative, Alabaster, Technical, Urban/Outdoor i Emotional Lighting, nudi svojim klijentima različite stilove u rasvjeti, od rasvjete za dizajn enterijera-moderni, tradicionalni ili klasični, do rasvjete koja je za komercijalnu, arhitekturalnu ili spoljnu primjenu, uključujući rasvjetu za osvjetljenje velikih javnih površina, kao i novitet u oblasti rasvjete: Emotinal Lighting ili scensku rasvjetu.

PERFORMANCE IN LIGHTING GROUP Arhitekturalna rasvjeta; projektori i reflektori. L E U C O S Dekorativna rasvjeta; dekorativna rasvjeta od Murano stakla. MOLTO LUCE Unutrašnja i spoljna dekorativna rasvjeta. EGOLUCE Unutrašnja rasvjeta (za hotele, apartmane). GEWISS Elektro-instalaciona oprema, utičnice, prekidači, fina galanterija, sklopna tehnika, rasvjeta. MASIEROEskluzivna dekorativna rasvjeta. BEGHELLI Panik rasvjeta. Kompanija"Sindarela" dobitnik je prestižne nagrade- Međunarodne krune kvaliteta (International Crown of Quality) za 2014.godinu, što je još jedan dokaz višedecenijskog uspješnog poslovanja. Komitet koji dodjeljuje nagradu, naveo je da je Sindarelu prepoznao kao lidera na crnogroskom tržištu u oblasti rasvjete, koja je pokazuje izvrsnost i održivost u poslovanju.

"Sindarela", svojom poslovnom strategijom okrenutom ka zadovoljnom klijentu i tržišnim zahtjevima, želi da i ubuduće bude aktivni sudionik u "pr-osvjetljenju" i globalnom stavu da je rasvjeta postala i svojevrsno sredstvo komunikacije i motivacije, a na taj način i kreator ugodnog prostora kojem težimo.

U protekle 23 godine naši zadovoljni klijenti su iz različitih društveno-ekonomskih sfera. Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo neke od realizovanih projekata u Crnoj Gori.

Lokacija

Komentari (7)

  • Ivan

    Ivan 8 years ago Helpful Review 23

    Zaista imate veliki izbor rasvjete, jedva čekam otvaranje vašeg budućeg showroom u novu zgradu Zeta Gradnje naspram Delte.

  • 0stefan

    0stefan 8 years ago Helpful Review 13

    svaka cast sve u superlativubravo

  • Danijel

    Danijel 8 years ago Helpful Review 14

    Najbolja rasvjeta na jednom mjestu u Crnoj Gori, mnogo se kineskih proizvoda prodaje na tržištu ako vam je potrebno kvalitetno osvetljenje po pristupačnim cjenama posjetite SINDARELA COMMERCE u Podgorici i nećete se kajati... Super ocjena 5

  • Jasmin

    Jasmin 8 years ago Helpful Review 13

    Ako tražite rasvjetu u Podgorici i trazite prodavnicu sa ljubaznim osobljem i dobrim cijenama SINDARELA COMMERCE D.O.O je pravi izbor za svaki dom.

  • Nina

    Nina 8 years ago Helpful Review 9

    Moje omiljeno mjesto za trgovinu u Podgorici!

  • Ivona

    Ivona 8 years ago Helpful Review 14

    Ubjedljivo najveci izbor rasvjete sa najboljim odnosom cijene i kvaliteta! Dobar tim zaposlenog osoblja spremnih da vam objasne svaku cak i najmanju sitnicu. Firma za uzor!

  • Zana

    Zana 8 years ago Helpful Review 3

    Svaka cast za kvalitet rasvjete!

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 16:00
  • Utorak08:00 - 16:00
  • Srijeda08:00 - 16:00
  • Četvrtak08:00 - 16:00
  • Petak08:00 - 16:00
  • Subota08:00 - 13:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Kragujevačka 67
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 7 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Valentina Jovovic

Dijeli dalje...