Registar

Sve firme na jednom mjestu!

TRANSFER AIRPORT TIVAT

, Tivat
Transferi, Rent a Car
PIB: PREDUZETNIK

TRANSFER AERODROM TIVAT | AIRPORT TIVAT

Transfer Aerodrom Tivat, za sve poslovne putnike kojima smo na uzluzi i pomoći, kako bi im putovanje bilo produktivnije i ugodnije. Naši profesionalni vozači vrše transfere sa Aerodroma Tivat udobnim kombi vozilima i posebno će se pobrinuti za Vaš kvalitet vožnje.Možete rezervisati transfer sa aerodroma Tivat do osam putnika.

Znamo da je vaše vrijeme dragoceno, pogotovo kada putujete, tako da nam je cilj da uklonimo sve nepotrebne muke. Mi vrlo dobro znamo koliko stresnih putovanja do i od aerodroma može biti. Bilo da putujete u poslovne svrhe ili užitka, imamo za cilj da smanjimo bar nešto od tog stresa.Takođe ćemo vam pomoći na vašem putu kada stignete na odredište, pružajući Vam informacije gde možete podsjetiti kafiće, restorane, hotele i razne atrakcije u lokalnom području.

Ako ste u potrazi za razgledanjem prirodnih ljepota Crne Gore, pobrinut ćemo se da ih vidite sa najljepših pozicija! Možemo organizovati i privatnu turu samo za vas u luksuznom automobilu, ili za grupu u state-of-the art mini-bus ! Uživajte u prekrasnom pogledu na luksuz i udobnost najboljih vozila na raspolaganju u gradu!Vaš vozač će vas pronaći unutar terminala!Vaš vozač će držati znak s ispisanim imenom na njemu!Vaš vozač će Vam pomoći sa prtljagom.Vaš vozač će znati odredište putovanja unaprijed i neće vas pitati za upute.

Vaš vozač će vas pokupiti na terminalu. Spremni ste za svoj let?

Lokacija

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 20 240 871 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: TRANSFER AIRPORT TIVAT
Šifra: 1721

.

Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: TRANSFER AIRPORT TIVAT
Šifra: 1721.

Kontakt strana
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak00:00 - 00:00
  • Utorak00:00 - 00:00
  • Srijeda00:00 - 00:00
  • Četvrtak00:00 - 00:00
  • Petak00:00 - 00:00
  • Subota00:00 - 00:00
  • Nedjelja00:00 - 00:00

Kontakt podaci

b.b.
85320
Tivat

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 5 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...