Registar

Sve firme na jednom mjestu!

VINI PU

Sveta Petka lamela D, Budva
Sve za Djecu i Bebe, Vrtići
PIB: 02858843

Vrtić Vini Pu iz Budve otvoren je 4.juna 2007. godine i licenciran je od strane Ministarstva prosvjete i sporta Crne Gore. Uz to je i jedini vrtić koji posjeduje i licencu NTC sistema za učenje. To znači da je u našem vrtiću uključujen program koji podiže nivo intelektualnih sposobnosti, sprečava poremećaj koncentracije i pažnje u školskom periodu, razvija koordinaciju pokreta i motorike, razvija brzinu razmišljanja, povezivanja i zaključivanja - funkcionalno znanje. Sva djeca koja pohađaju vrtić Vini Pu u Budvi imaju korist od ovog programa, a posebno je koristan za detekciju talentovane djece i podsticanja njihovih talenata. Djeca su podjeljena u tri grupe : jaslice, srednji i predškolski uzrast. U jaslicama rade dvije vaspitačice,od kojih jedna ima NTC licencu i medicinska sestra. Obije vaspitačice koje rade sa srednjom grupom imaju pomenutu licencu. U predškolskoj grupi radi učiteljica po NTC programu i Montesori vaspitač. U vrtiću Vini Pu iz Budve se pored važećeg zvaničnog programa primjenjuje i Montesori. To znači da naš vrtić uči djecu o značaju i vezi svih živih bića, koliko je važno da svaka osoba nađe svoju ulogu, smisao i cilj u životu, ali i da razviju osjećaj samostalnosti i nezavisnosti.

Pored redovnih vaspitača, vrtić Vini Pu mališanima svakodnevno organizuje i druženje sa stručnim saradnicima. Logoped koji im pomaže da se lijepo izražavaju, glumci koji djecu uče osnovama ove umjetnosti, koreograf im penosi ljubav prema plesu, a tu su i saradnici iz Gimnastičkog kluba BUDVA koji su zaduženi za fizičko vaspitanje. Uz profesora engleskog djeca uče pjesmice,trener ih podu;ava vještini karate, a psiholog ih uči strpljenju i pažnji i lijepom ponašanju.Tu je i kuvarica koja svakog dana djeci sprema ukusnu i zdravu hranu. Kompletan tim vrtića Vini Pu se trudi da djeca budu zadovoljna i srećna.

Vrtić organizuje razne manifestacije, a rado se odaziva i na mnoge druge. Iz mnogobrojnih aktivnosti našeg vrtića, možemo izdvojiti škole u prirodi koje organizujemo i u zimskom i u ljetnjem periodu, druženja sa umjetnicima, različite priredbe koje organizujemo i posjećujemo. Vini Pu djeci dva puta godinje obezbjeđuje javni nastup i to svakog novembra u sklopu manifestacije Dani Budve i u junu kada se održava Internacionalni kup Budve. Svakodnevno podstičemo dječiju kreativnost kroz različite radionice.

Kako znamo da smo uspješni ? O našem predanom radu najbolje govori radost djece pri dolasku u vrtić Vini Pu i njihova želja da ostanu još malo i nakon dolaska mame i tate. Njihove uspomene su naša najbolja preporuka.

Lokacija

Komentari (1)

  • Sasa

    Sasa 8 years ago Helpful Review 12

    Moj mali Boris je sada u prvom razredu.Jos uvijek kada prolazimo kolima pored vaseg vrtica, Borisa jedva smirim.Hoce opet kod svoje Vaspitacice.Uspjesan dalji rad za najbolji vrtic u Budvi.

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak07:30 - 18:00
  • Utorak07:30 - 18:00
  • Srijeda07:30 - 18:00
  • Četvrtak07:30 - 18:00
  • Petak07:30 - 18:00
  • Subota07:30 - 18:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Vini Pu

Sveta Petka lamela D
85310
Budva

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 10 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...