GO AUTO

Ostvariti veću prodaju

Kanadski prodavac automobila napravio je strategiju prodaje preko više različitih kanala kako bi privukao veći broj potencijalnih kupaca i na taj način došao do saznanja da je reklamiranje na Facebooku koštalo najmanje, a omogućilo najveći broj ostvarenih prodaja.

Plan za 2017

Da li vrijeme leti ? Ušli smo u završnicu ove godine, što znači da je 2017. godina  na pragu. Ukoliko vodite manji biznis, a još uvijek niste počeli sa izradom plana rada za narednu godinu, krajnje je vrijeme da to učinite.

Da bi smo Vam pomogli da počnete, pripremili smo spisak od pet ciljeva koje bi trebalo da isplanirate i ostvarite u 2017. godini.

4-nacina-da-povecate-aktivnost

Sadržaj na Vašoj web stranici može ostavljati jak utisak, ali ukoliko se ne povezujete sa čitaocima istog, stvaranje kvalitetne baze redovnih posjetilaca može biti jako teško. Propustićete i izgubiti mnogo izostankom razgovora sa njima ukoliko se ne potrudite da se povežete sa posjetiocima.

Instagram uvodi novu opciju u oviru INSTAGRAM STORIES – Live video! Evo sve šta treba da znate !

Instagram je unaprijedio svoju društvenu mrežu sa dvije nove opcije – Instagram Live Video i kratkotrajne  fotografije i video za grupe i prijatelje u okviru Instagram Direct-a.

KAMELEON

OSMIJEHOM OBOJI DOM I U 2017.

Društveno odgovorna kampanja „Osmijehom oboji dom“ biće nastavljena i ove godine. Boje i lakovi "Kameleon" uz pomoć kompanije "Maxima" iz Lučana će od marta do novembra adaptirati deset domova porodica koje su u teškoj socijalnoj i materijalnoj situaciji. Na taj način broj porodica kojima se kroz akciju pomoglo da borave u ljepšem i zdravijem ambijentu popeće se na trideset.

Koliko vrijedi moj sajt?

Koliko vrijedi moj web sajt? Koja je njegova objektivna vrijednost? Koliko vrijedi moj domen? Kolika je vrijednost mog domena?

 Šta je  siteprice.org?

siteprice.org je prvi i najbolje rangiran servis za procjenu vrijednosti web (sajtova/domena) na internetu!

Lokalna SEO optimizacija

U vremenu kada 40% svetske populacije koristi internet svakodnevno SEO optimizacija je proces koji skoro svaka firma sa online prisustvom uključuje u svoj marketing plan. Mali broj preduzeća ulaže u SEO optimizaciju za poslovanje na određenoj geografskoj lokaciji za proizvode, tj. usluge koje pružaju. To je velika šteta, jer prednosti koje nude nove tehnologije treba iskoristiti. Važno je razumjeti zašto je lokalni SEO sve važniji.