Blog

Biznis i tehnologija

ANDROID aplikacije za povecanje produktivnosti

Svi znamo koliko napora je potrebno uložiti kako bi smo povecali svoju produktivnost na poslu. Pored mnoštva stvari koje nam skrecu pažnju dok radimo, nema sumnje da mobilni telefon ima jednu od glavnih uloga kada je ovaj problem u pitanju. Poslednjih nekoliko godina korišceno je hiljade aplikacija i alata za poboljšanje radnih rezultata, ali samo neke od njih su u tome i uspjele. Korišcenje novih metoda, savjeta i alata, zasigurno nam može pomoci u povecanju produktivnosti na mjesecnom nivou.

CallApp - Ne odgovarajte na naželjene pozive

Radite na nekom veoma važnom projektu i u jednom momentu zvoni Vam telefon. Cak i ukoliko se ne javite, provjericete ko Vas je zvao. Ovo je samo jedan od primjera kako mobilni telefon ubija Vašu produktivnost i efikasnost dok radite. Aplikacija CallApp je dobro rješenje za ovaj problem. Uz njenu pomoc, moci cete automatski da blokirate neželjene pozive. Najimpresivnije je što uz pomoc ove aplikacije možete da dobijete odredene informacije za skoro sve brojeve sa kojih Vas pozivaju ( naziv firme, e – mail adresu, fotografije…). Od sada, telefonski pozivi Vas nece prekidati dok radite, a imacete informaciju o tome ko Vas je zvao cak i ako broj nije u Vašem imeniku.

Forest - Radite na poboljšanju koncentracije

Kao što je vec receno, previše je stvari koje nas ometaju u poslu. Zato je potrebno da nademo motivaciju koja ce nas natjerati da ne prekidamo sa radom. Forest nam pomaže da se skoncentrišemo. Kljuc je u tome što nam ova aplikacija daje mogucnost da kreiramo šumu. Da bi smo u tome uspjeli, potrebno je da telefon ostavimo sa strane i jedno vrijeme ga ne koristimo. Ovo je sjajno rješenje za sve one koji su zavisnici od telefona pa svoje telefone koriste svakog casa, ali i za sve one kojima je lako skrenuti pažnju.

Workflwy – Organizujte se bolje

Ovo je aplikacija uz ciju pomoc cemo lakše organizovati radne obaveze, liste zadataka i ideje. Workflowy lako se koristi, a olakšace nam tako što cemo imati razlicite strategije prioriteta zavisno od projekta na kojem radimo. Za sve koji dnevno imaju mnogo obaveza koje treba da završe, ovo je savršeni alat koji ce im pomoci da prate napredak u poslu.Sve tri aplikacije pomoci ce Vam da poboljšate produktivnost u radu, ali važno je da kada koristite nove alate za telefon, pokušate da ga koristite makar mjesec dana kako bi ste vidjeli da li Vam je od koristi.