Blog

Biznis i tehnologija

U POSJETI KOD " TOP DIZAJN" - NAMJESTAJ ĐUROVIĆ

Izrada Kuhinja pomjeri Crna Gora - Dizajn kuhinje po mjeri

Kontakt na Link https://registarfirmi.me/r/izrada-namjestaja-podgorica-crna-gora/

Obilaskom postrojenja i kroz razgovor koji smo obavili sa predstavnicima Top Dizajna u Spužu upoznali smo se sa procesom proizvodnje namještaja koji se po najvišim svjetskim standardima proizvodi u fabrici. U veoma prijatnom razgovoru saznali smo da strastveno vole ono što rade. Ako ne volite svoj posao i nemate strast prema poslu, onda ovo može biti veoma težak posao. Dakle, morate zaista voliti ono što radite. Upoznali smo se sa fazom planiranja i dizajniranja koja je prvi i najvažni korak radnog procesa pri proizvodnji Vaše nove kuhinje po mjeri. Ovo je dio u kojem ćete morati predstaviti svoje ideje i svaki detalj koji želite da bude uključen u dizajn vaše nove kuhinje.

Top Dizajn : Kada smo počeli da dizajniramo kuhinje, fokusirali smo se samo na ormare i radne površine. Danas su drugi aspekti dizajna kuhinje - planiranje prostora, dizajn plafona, osvetljenje i način na koji se dizajn kuhinje uključuje u ostatak enterijera kuće jednako važni kao i bijela tehnika i ostali elementi namještaja.Potrošači imaju sofisticiraniji ukus nego pre 30 godina, jer neprestano putuju i izloženi su više stilova dizajna. Pokušavamo da impresioniramo klijente prilagođavajući detalje koji odgovaraju njihovom individualnom načinu života. Ponekad nam klijenti donesu fotografije kuhinja koje im se sviđaju i kažu: „Možete li ovo kopirati?“ Iako slike mogu pružiti smjer dizajna, smatramo da kuhinju treba prilagoditi prema potrebama klijenta za kuvanjem, funkcionalnosti i ukupnom dizajnu kuće. To je naša specijalnost.Fokus je da klijentima nudimo veličanstveni dizajn kuhinje koji će zaista biti prilagođen njihovim potrebama i olakšat im život. Ne želimo da kuhinje naših klijenata izgledaju kao kopije dizajna i da se može naći slična u kući njihovih komšija.Naše obećanje klijentima - „Kuhinja koju dizajniramo biće jedinstveno vaša.“ To je naš pristup. Mislim da većina potrošača želi ono što imaju svi ostali, ali mi se i dalje trudimo da to učinimo personalizovanim, za njih dodavanjem specifičnih detalja jedinstvenih u njihov životni stil. Uvijek slušamo želje svog klijenta jer oni zaista znaju šta žele.

Registar Firmi : Zanima nas Vaše mišljenje o dizajniranju kuhinje za nekoga ko ne kuva često, uprkos činjenici da je i tehnologija tu za njih.

Top Dizajn : Kao dizajneri, posebno se trudimo da upoznamo sve svoje klijente sa novim proizvodima i tehnologijama, i tako im pomognemo u izboru zaista velikog spektra proizvoda koji omogućavaju zadovoljenje svih potreba. Shvatamo sve vizije klijenata - naši ljudi koji se bave dizajnom enterijera će biti tu da pruže besplatne savjete.

Registar Firmi: Koji su izazovi povezani sa dizajniranjem kuhinja u malim prostorima?

Top Dizajn : Volimo da dizajniramo male kuhinje jer su vrlo efikasne. Mnoge kuhinje koje dizajniramo u Crnoj Gori rijetko su veće od 10 metara dužnih . Sa malim kuhinjama u dizajnerskom smislu možete učiniti nevjerovatne stvari.

Registar Firmi: Da li se prema tim malim kuhinjama ponašate kao prema izolovanom prostoru? Mogu li se ti prostori tretirati kao dio dnevnog boravka?

Top Dizajn : Čak i ako je kuhinja izolovana, ona treba da izgleda i funkcioniše jednako dobro kao i ostatak prostora. Neki dizajnerski trikovi koje smo koristili da iskoristimo prostor uključuju peć ispod radne površine umesto zidne rerne, manji frižider i fioke za mašine za pranje sudova.

Registar Firmi : Kako pristupate projektovanju rasvjete u kuhinji?

Top Dizajni : Rasvjeti pristupamo vrlo temeljno, ona uključuje segmentno i cjelokupno osvetljenje. Rasvjeta je veoma važna. Ako postoji centralni prostor kuhinje, morate se uvjerite da će plafonska rasveta pružiti odgovarajuću količinu svjetlosti.LED rasvjeta sada ima velike mogućnosti i sve više koristimo LED diode, jer postoje mnogo poboljšane opcije za dizajnere.

Registar Firmi: Kada su u pitanju velike kuhinje koje imaju više prostora, da li imate specifičan pristup dizajnu koji uključuje trpezariju u kuhinji?

Top Dizajni : Nedavno smo imali zahtjev klijenta da ne želi klasične stolice i trpezarijski sto - željeli su samo osam stolica oko šanka. Imaju petoro djece, pa je to bio sjajan koncept za njih. Međutim, u njhovom slučaju, prostor je dozvoljavao i mogućnost projektovanja standardnog trpezarijskog stola, jer ipak kada sjedite i ručate ili samo uživate u čaši vina uz obrok, naše je mišljenje da šank ne upotpunjuje navedene mogućnosti.

Na kraju poručuju :

Specijalizovani smo za izradu inovativnog i kreativnog namještaja po mjeri. Pratimo svjetske trendove izrade namještaja te osluškujemo sve potrebe i želje klijenata. Želite li oplemeniti i osvježiti vaše životne ili poslovne prostore novim namještajem, obratite nam se s povjerenjem.

Povezani članci