Blog

Biznis i tehnologija

KAKO KUPITI ISKUSTVO?

predavanje preduzetnistvo

U sklopu nastavne jedinice "Koraci preduzetničkog procesa", u saradnji sa lokalnim preduzetnicima, biće održano predavanje na temu: KAKO KUPITI ISKUSTVO?

U cilju unapredjenja primijenjenih, praktičnih vještina i znanja pozvali smo u goste, Danijela Vukovića dipl. softverskog inženjera, teh. direktora projekta www.registarfirmi.me , sa više od 15 godina preduzetničkog staža. Cilj predavanja je osnaživanje preduzetničkih ideja u realnoj ekonomiji, kroz primjere, lična iskustva i otvoren dijalog sa studentima uz moderaciju prof. Mirjane Kuljak. Studenti će biti u prilici da u direktnom kontaktu sa programerom saznaju sve što ih interesuje iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, koje mogu biti od praktične koristi za njihove START UP ideje.

1. Top 10 besplatnih alata za preduzetnike 2. Pokušaj preduzetništva ili preduzetništvo sa umišljajem? 3. Ostati u kontaktu! (Kako ostvariti više od 100 ugovora u prvoj godini poslovanja?) 4. Nakon 2020! (Dovoljno blizu, a tako daleko - za šta se treba pripremati u bliskoj budućnosti?) 5. Iskustvo kao moda? (Da li je uvijek primjenljivo?) 6. SEO optimizacija. (Zauzimanje dobre startne pozicije za nove IT projekte na GOOGLE pretraživaču.)