Blog

Biznis i tehnologija
 4 Lekcije za firme koje mogu naučiti od porodičnog biznisa!

4 Lekcije za firme koje mogu naučiti od porodičnog biznisa!

Krajem 1980-tih, više od 27 miliona Amerikanaca uživali su gledati patnje i muke izmišljene porodice vlasnika Texas naftne industrije, porodice Ewings u hit TV show'u Dallas. Jasno, porodični biznis može biti bogat dramom, ali moguće je  dobiti pouke za druge kompanije.

Opširnije
Poslovne odluke koje su skupo koštale velike igrače

10 najgorih poslovnih odluka velikih kompanija!

Biznis čine odluke. Prave i pogrešne. Ali neke odluke su kompanije koštale svijetle budućnosti i milijardi dolara. Evo primjera pogrešnih poslovnih odluka koje su donosile danas velike i uspješne kompanije.

Opširnije

Organsko pretraživanje, najbolji povraćaj investicije

Istraživanje koje je uključilo grupu od 288 SEO experta i kompanija koje se bave SEO marketingom pokazalo je da su ulaganja u organsku pretragu sadržaja na internetu ostvarila najbolje povraćaje investicija  (Return On Investment -ROI).

Opširnije
ORGANSKO PRETRAŽIVANJE SEO OPTIMIZACIJA

ORGANSKO PRETRAŽIVANJE | SEO OPTIMIZACIJA

Ako ste napravili svoj potpuno novi web sajt, ili imate stari koji je nemoguće pronaći na internetu, tada je vama potrebna optimizacija za pretraživače. Koliko zapravo ljudi traže informacije na netu, danas već  60% svih stanovnika planete prije kopovine roba ili usluga, detaljne informacije o istima dobijaju pretragom interneta.

Opširnije