Blog

Biznis i tehnologija
Poslovne odluke koje su skupo koštale velike igrače

10 najgorih poslovnih odluka velikih kompanija!

Biznis čine odluke. Prave i pogrešne. Ali neke odluke su kompanije koštale svijetle budućnosti i milijardi dolara. Evo primjera pogrešnih poslovnih odluka koje su donosile danas velike i uspješne kompanije.

Opširnije

Organsko pretraživanje, najbolji povraćaj investicije

Istraživanje koje je uključilo grupu od 288 SEO experta i kompanija koje se bave SEO marketingom pokazalo je da su ulaganja u organsku pretragu sadržaja na internetu ostvarila najbolje povraćaje investicija  (Return On Investment -ROI).

Opširnije
ORGANSKO PRETRAŽIVANJE SEO OPTIMIZACIJA

ORGANSKO PRETRAŽIVANJE | SEO OPTIMIZACIJA

Ako ste napravili svoj potpuno novi web sajt, ili imate stari koji je nemoguće pronaći na internetu, tada je vama potrebna optimizacija za pretraživače. Koliko zapravo ljudi traže informacije na netu, danas već  60% svih stanovnika planete prije kopovine roba ili usluga, detaljne informacije o istima dobijaju pretragom interneta.

Opširnije
Prvih deset klinika u jednom klasteru

Hrvatska - Deset privatnih klinika u jedan klaster, pa po turiste pacijente u EU

Briga o ljudima i zdravlju hrvatski je izvozni proizvod na koji je odlučio zaigrati Nikica Gabrić.Deset privatnih klinika kreće u osnivanje prvog klastera zdravstvenog turizma. Nikica Gabrić, vlasnik klinike "Svjetlost" inicijator je klasterizacije u sektoru zdravstva koji je rukama privatnih osnivača.

Opširnije