Blog

Biznis i tehnologija

Organsko pretraživanje, najbolji povraćaj investicije

Istraživanje koje je uključilo grupu od 288 SEO experta i kompanija koje se bave SEO marketingom pokazalo je da su ulaganja u organsku pretragu sadržaja na internetu ostvarila najbolje povraćaje investicija  (Return On Investment -ROI).

Opširnije
ORGANSKO PRETRAŽIVANJE SEO OPTIMIZACIJA

ORGANSKO PRETRAŽIVANJE | SEO OPTIMIZACIJA

Ako ste napravili svoj potpuno novi web sajt, ili imate stari koji je nemoguće pronaći na internetu, tada je vama potrebna optimizacija za pretraživače. Koliko zapravo ljudi traže informacije na netu, danas već  60% svih stanovnika planete prije kopovine roba ili usluga, detaljne informacije o istima dobijaju pretragom interneta.

Opširnije
Prvih deset klinika u jednom klasteru

Hrvatska - Deset privatnih klinika u jedan klaster, pa po turiste pacijente u EU

Briga o ljudima i zdravlju hrvatski je izvozni proizvod na koji je odlučio zaigrati Nikica Gabrić.Deset privatnih klinika kreće u osnivanje prvog klastera zdravstvenog turizma. Nikica Gabrić, vlasnik klinike "Svjetlost" inicijator je klasterizacije u sektoru zdravstva koji je rukama privatnih osnivača.

Opširnije
Digitalno oglašavanje mijenja svet marketinga

Digitalno oglašavanje mijenja svet marketinga

„Hajnekenova“ kampanja za pivo s tekilom najavila praktično novu eru oglašavanja i pokazala da ciljano reklamiranje preko mobilnih telefona znatno premašuje korist od TV reklama.Kad se „Hajneken SAD“ (Heineken USA) pripremao da promoviše „desperados“ (Desperados), pivo sa ukusom tekile - u jugoistočnom delu Sjedinjenih Država 2014. godine, ovaj najveći uvoznik kvalitetnih piva u zemlji pokrenuo je dvije reklamne kampanje.

Opširnije