Blog

Biznis i tehnologija
Prvih deset klinika u jednom klasteru

Hrvatska - Deset privatnih klinika u jedan klaster, pa po turiste pacijente u EU

Briga o ljudima i zdravlju hrvatski je izvozni proizvod na koji je odlučio zaigrati Nikica Gabrić.Deset privatnih klinika kreće u osnivanje prvog klastera zdravstvenog turizma. Nikica Gabrić, vlasnik klinike "Svjetlost" inicijator je klasterizacije u sektoru zdravstva koji je rukama privatnih osnivača.

Opširnije
U ljetnjim mjesecima, uvjek aktuelna tema

U ljetnjim mjesecima, uvjek aktuelna tema

Servisiranje klima uredjaja i njihova dezinfekcija vrlo je bitna, a pogotovo na teritoriji Podgorice, usled velikih temperature u ljetnjim periodima. Najpoznatija bakterija koja vreba iz nedezinfikovanog rashladnog uređaja je Legionela pneumofila, koja izaziva legionelozu, odnosno infekciju organa za disanje, naglasava Veselin Blecic, koji vrši servisiranje i dezinfekciju klima-uredjaja.

Opširnije
Digitalno oglašavanje mijenja svet marketinga

Digitalno oglašavanje mijenja svet marketinga

„Hajnekenova“ kampanja za pivo s tekilom najavila praktično novu eru oglašavanja i pokazala da ciljano reklamiranje preko mobilnih telefona znatno premašuje korist od TV reklama.Kad se „Hajneken SAD“ (Heineken USA) pripremao da promoviše „desperados“ (Desperados), pivo sa ukusom tekile - u jugoistočnom delu Sjedinjenih Država 2014. godine, ovaj najveći uvoznik kvalitetnih piva u zemlji pokrenuo je dvije reklamne kampanje.

Opširnije