Blog

Biznis i tehnologija

GRIJANJE NA PELET

Zagrevanje doma na pelet ima razne prednosti, a pre svega kod građana je popularan zbog svoje cijene i zbog toga što se lako upotrebljava. Grijanjem ovim gorivom jeftinije je nego grijanjem na propan, ugalj ili lož ulje.

Opširnije

GAZIVODE U NOVOM DOMU

Akciju pomoći organizuju Boje i lakovi Kameloen uz pomoć kompanije Maxima iz Lučana, koja je jedna od vodećih regionalnih kompanija za proizvodnju materijala za završne radove u građevinarstvu.

Opširnije

Uvod u link building — šta je, kako je nastao i zašto je važan?

Postoji jedna velika istina kada je reč o opstanku na tržištu, nevezano za industriju unutar koje poslujete: bez obzira na to koliko su vaši proizvodi ili usluge koje nudite sjajni, nevažno je koliko ste truda uložili u njihov razvoj i dizajn ukoliko ljudi ne znaju da postojite.

Opširnije

LJEPŠI DOM ZA ANJU I DJECU

Konik je predgrađe Podgorice o kojem nećete puno čuti kada turistički vodič predstavlja glavni grad Crne Gore. Ovaj dio grada nećete naći ni na razglednicama, promo fotografijama ili turističkim sajtovima.... Turisti koji posjete Podgoricu tamo rijetko zalaze. Većina stanovništva romske populacije živi u ovom predgrađu. Konik je naselje u kojem značajan dio mještana živi na ivici siromaštva. Tek poneka veća kuća svjedoči da i u ovakvim socijalnim i materijalnim uslovima ima i onih koji „su se snašli“.

Opširnije