Blog

Biznis i tehnologija

U POSJETI KOD " TOP DIZAJN" - NAMJESTAJ ĐUROVIĆ

Obilaskom postrojenja i kroz razgovor koji smo obavili sa predstavnicima Top Dizajna u Spužu upoznali smo se sa procesom proizvodnje namještaja koji se po najvišim svjetskim standardima proizvodi u fabrici. U veoma prijatnom razgovoru saznali smo da strastveno vole ono što rade. Ako ne volite svoj posao i nemate strast prema poslu, onda ovo može biti veoma težak posao. Dakle, morate zaista voliti ono što radite. Upoznali smo se sa fazom planiranja i dizajniranja koja je prvi i najvažni korak radnog procesa pri proizvodnji Vaše nove kuhinje po mjeri. Ovo je dio u kojem ćete morati predstaviti svoje ideje i svaki detalj koji želite da bude uključen u dizajn vaše nove kuhinje.

Opširnije

Prvi Kettlebell klub u Crnoj Gori

G-Force je prvi specijalizovani kettlebell klub u Crnoj Gori. Počeli smo sa radom tokom 2017-te godine. Namjera nam je bila da obogatimo fitness ponudu Podgorice i Crne Gore, to je bio jedan od povoda osnivanja našeg kluba kao i sama promocija ispravnog treninga sa kettlebell-om. Osim rekreativaca u klubu imamo i sekciju sportista, amaterskih sportista u Girevoj sportu i jedna od misija našega kluba je promocija samog Kettlebell lifting-a odnosno Girevoj sporta

Opširnije

POZIV ZA IZRAŽAVANJE INTERESA

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u Bosni i Hercegovini planira sprovođenje postupka odabira najpovoljnijeg ponuđača za nabavku dezinfekcijskih sredstava i zaštitne opreme (maske, gumene rukavice, gumene čizme, zaštitna odijela, prskalice).

Opširnije

ELECTRO GROUP - Velika sala Elektrotehničkog fakulteta u novom i modernom ruhu

Zahvaljujući donaciji kompanije Elektro Group iz Podgorice, Elektrotehnički fakultet Univerziteta Crne Gore je dobio najsavremeniji amfiteatar multifunkcionalnog karaktera. Dosadašnja sala 019 postala je Amfiteatar Elektro Group i svojim izgledom i sadržajima koje nudi svrstala Elektrotehnički fakultet u red sa najpoznatijim i najmodernijim tehničkim fakultetima.

Opširnije