Blog

Biznis i tehnologija
4-nacina-da-povecate-aktivnost

4 NAČINA DA POVEĆATE AKTIVNOST NA SVOM SAJTU

Sadržaj na Vašoj web stranici može ostavljati jak utisak, ali ukoliko se ne povezujete sa čitaocima istog, stvaranje kvalitetne baze redovnih posjetilaca može biti jako teško. Propustićete i izgubiti mnogo izostankom razgovora sa njima ukoliko se ne potrudite da se povežete sa posjetiocima.

Opširnije
Bolji web sajt

Pet savjeta kako da poboljšate sadržaj i izgled stranica na sajtu!

Sigurno ne želite da kvalitetan sadržaj i dobro osmišljena reklama odvede potencijalnog klijenta do usluge ili proizvoda koji nije tražio. Iskustvo korisnika koji kliknu na Vašu reklamu i posjete stanicu na sajtu veoma je važno jer utiče na pozicioniranje Vašeg oglasa, rangiranje i cijenu.

Opširnije
Vrijednost web sajta

Koliko vrijedi moj web sajt?

Koliko vrijedi moj web sajt? Koja je njegova objektivna vrijednost? Koliko vrijedi moj domen? Kolika je vrijednost mog domena? Šta je  siteprice.org? siteprice.org je prvi i najbolje rangiran servis za procjenu vrijednosti web (sajtova/domena) na internetu!

Opširnije
OSMJEHOM OBOJI DOM

Ponosni član Registra firmi nastavlja humanitarnu akciju

OSMIJEHOM OBOJI DOM I U 2017. Društveno odgovorna kampanja „Osmijehom oboji dom“ biće nastavljena i ove godine. Boje i lakovi "Kameleon" uz pomoć kompanije "Maxima" iz Lučana će od marta do novembra adaptirati deset domova porodica koje su u teškoj socijalnoj i materijalnoj situaciji. Na taj način broj porodica kojima se kroz akciju pomoglo da borave u ljepšem i zdravijem ambijentu popeće se na trideset.

Opširnije