Blog

Biznis i tehnologija

Priča o uspjehu – GO Auto

Ostvariti veću prodaju Kanadski prodavac automobila napravio je strategiju prodaje preko više različitih kanala kako bi privukao veći broj potencijalnih kupaca i na taj način došao do saznanja da je reklamiranje na Facebooku koštalo najmanje, a omogućilo najveći broj ostvarenih prodaja.

Opširnije
4-nacina-da-povecate-aktivnost

4 NAČINA DA POVEĆATE AKTIVNOST NA SVOM SAJTU

Sadržaj na Vašoj web stranici može ostavljati jak utisak, ali ukoliko se ne povezujete sa čitaocima istog, stvaranje kvalitetne baze redovnih posjetilaca može biti jako teško. Propustićete i izgubiti mnogo izostankom razgovora sa njima ukoliko se ne potrudite da se povežete sa posjetiocima.

Opširnije
Bolji web sajt

Pet savjeta kako da poboljšate sadržaj i izgled stranica na sajtu!

Sigurno ne želite da kvalitetan sadržaj i dobro osmišljena reklama odvede potencijalnog klijenta do usluge ili proizvoda koji nije tražio. Iskustvo korisnika koji kliknu na Vašu reklamu i posjete stanicu na sajtu veoma je važno jer utiče na pozicioniranje Vašeg oglasa, rangiranje i cijenu.

Opširnije
Vrijednost web sajta

Koliko vrijedi moj web sajt?

Koliko vrijedi moj web sajt? Koja je njegova objektivna vrijednost? Koliko vrijedi moj domen? Kolika je vrijednost mog domena? Šta je  siteprice.org? siteprice.org je prvi i najbolje rangiran servis za procjenu vrijednosti web (sajtova/domena) na internetu!

Opširnije