Blog

Biznis i tehnologija

PROJEKAT PORTO NOVI MONTENEGRO - II FAZA

Ekipa Registra Firmi, posjetila i snimila reportažni video na izvođenju popločavanja pristupnih puteva na objektu Porto Novi u Tivtu. Obavili smo razgovor sa direktorom kompanije Builder Fox iz Podgorice, koja je angažovana na izvođenju ove vrste radova.

Opširnije

ZAŠTO TREBATE DA IMATE YOU TUBE KANAL ?

Ako već danas donesete odluku da radove na objektima koji su u toku digitalizujete na You Tube kanalu, doprinijećete većoj vrijednosti budućim projektima.

Opširnije

ŠTA JE MOBI PROMO

Ako ste Agencija za digitalni marketing, Mobi Promo može eksponencijalno povećati promotivne kampanje vašeg klijenta i pomoći vam u izgradnji moćnog sistema za upravljanje svim klijentima s jednog mjesta.

Opširnije

U POSJETI KOD " TOP DIZAJN" - NAMJESTAJ ĐUROVIĆ

Obilaskom postrojenja i kroz razgovor koji smo obavili sa predstavnicima Top Dizajna u Spužu upoznali smo se sa procesom proizvodnje namještaja koji se po najvišim svjetskim standardima proizvodi u fabrici. U veoma prijatnom razgovoru saznali smo da strastveno vole ono što rade. Ako ne volite svoj posao i nemate strast prema poslu, onda ovo može biti veoma težak posao. Dakle, morate zaista voliti ono što radite. Upoznali smo se sa fazom planiranja i dizajniranja koja je prvi i najvažni korak radnog procesa pri proizvodnji Vaše nove kuhinje po mjeri. Ovo je dio u kojem ćete morati predstaviti svoje ideje i svaki detalj koji želite da bude uključen u dizajn vaše nove kuhinje.

Opširnije