Blog

Biznis i tehnologija

Prvi Kettlebell klub u Crnoj Gori

G-Force je prvi specijalizovani kettlebell klub u Crnoj Gori. Počeli smo sa radom tokom 2017-te godine. Namjera nam je bila da obogatimo fitness ponudu Podgorice i Crne Gore, to je bio jedan od povoda osnivanja našeg kluba kao i sama promocija ispravnog treninga sa kettlebell-om. Osim rekreativaca u klubu imamo i sekciju sportista, amaterskih sportista u Girevoj sportu i jedna od misija našega kluba je promocija samog Kettlebell lifting-a odnosno Girevoj sporta

Opširnije

POZIV ZA IZRAŽAVANJE INTERESA

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u Bosni i Hercegovini planira sprovođenje postupka odabira najpovoljnijeg ponuđača za nabavku dezinfekcijskih sredstava i zaštitne opreme (maske, gumene rukavice, gumene čizme, zaštitna odijela, prskalice).

Opširnije

ELECTRO GROUP - Velika sala Elektrotehničkog fakulteta u novom i modernom ruhu

Zahvaljujući donaciji kompanije Elektro Group iz Podgorice, Elektrotehnički fakultet Univerziteta Crne Gore je dobio najsavremeniji amfiteatar multifunkcionalnog karaktera. Dosadašnja sala 019 postala je Amfiteatar Elektro Group i svojim izgledom i sadržajima koje nudi svrstala Elektrotehnički fakultet u red sa najpoznatijim i najmodernijim tehničkim fakultetima.

Opširnije

OSMIJEH U SVAKOM DOMU

Završetak ovogodišnje akcije u Institutu za bolesti djece podrazumijevo je da se uredi prostor odjeljenja hirurgije, dok su kompanije Multicom i Profit app donirale televizore i stolove i stolice urađene po propisanim standardima bezbijednosti za zdravstvene ustanove.

Opširnije