Blog

Biznis i tehnologija
OSMJEHOM OBOJI DOM

Ponosni član Registra firmi nastavlja humanitarnu akciju

OSMIJEHOM OBOJI DOM I U 2017. Društveno odgovorna kampanja „Osmijehom oboji dom“ biće nastavljena i ove godine. Boje i lakovi "Kameleon" uz pomoć kompanije "Maxima" iz Lučana će od marta do novembra adaptirati deset domova porodica koje su u teškoj socijalnoj i materijalnoj situaciji. Na taj način broj porodica kojima se kroz akciju pomoglo da borave u ljepšem i zdravijem ambijentu popeće se na trideset.

Opširnije
Plan za 2017

5 ciljeva za mala preduzeća koje bi trebalo da planirate za 2017. godinu

Da li vrijeme leti ? Ušli smo u završnicu ove godine, što znači da je 2017. godina  na pragu. Ukoliko vodite manji biznis, a još uvijek niste počeli sa izradom plana rada za narednu godinu, krajnje je vrijeme da to učinite. Da bi smo Vam pomogli da počnete, pripremili smo spisak od pet ciljeva koje bi trebalo da isplanirate i ostvarite u 2017. godini.

Opširnije
APLIKACIJE

ANDROID aplikacije za povecanje produktivnosti

3 APLIKACIJE KOJE CE VAM DEFINITIVNO POMOCI DA POVECATE SVOJU PRODUKTIVNOST

Opširnije

INSTAGRAM STORIES – Live video!

Instagram uvodi novu opciju u oviru INSTAGRAM STORIES – Live video! Evo sve šta treba da znate ! Instagram je unaprijedio svoju društvenu mrežu sa dvije nove opcije – Instagram Live Video i kratkotrajne  fotografije i video za grupe i prijatelje u okviru Instagram Direct-a.

Opširnije