Blog

Biznis i tehnologija
Osnujete firmu u Estoniji za samo sat vremena!

Osnujete firmu u Estoniji za samo sat vremena!

Kako je e-Residency omogućio da osnujete firmu u Estoniji za samo sat vremena!

Opširnije
5 razloga za SEO optimizaciju

5 razloga zašto treba da uradite lokalni SEO

U vremenu kada 40% svetske populacije koristi internet svakodnevno SEO optimizacija je proces koji skoro svaka firma sa online prisustvom uključuje u svoj marketing plan. Mali broj preduzeća ulaže u SEO optimizaciju za poslovanje na određenoj geografskoj lokaciji za proizvode, tj. usluge koje pružaju. To je velika šteta, jer prednosti koje nude nove tehnologije treba iskoristiti. Važno je razumjeti zašto je lokalni SEO sve važniji.

Opširnije
Prednosti namještaja po mjeri u odnosu na gotovi namještaj

Prednosti namještaja po mjeri u odnosu na gotovi namještaj

Svi znamo da je gotovi namještaj jeftiniji, tako da ćemo ovoga puta pokušati da odgovorimo na pitanje zašto mislimo da je namještaj po mjeri bolji izbor i zašto mislimo da opravdava tu razliku u cijeni. Prilikom razgovora sa prijateljicom o razlikama izmedju namještaja po mjeri i gotovog namještaja, čula sam zanimljivu rečenicu: “Sve je bolje što se ne proizvodi serijski i masovno! Evo, pogledaj koliko je bolji šlag u kesici od onog od kilograma!”

Opširnije
PRIRUČNIK ZA IZRADU POSLOVNOG PLANA

PRIRUČNIK ZA IZRADU POSLOVNOG PLANA

Istorijski gledano, svijet se od davnina oslanjao n a preduzetnike. Preduzetnici su bili lovci, istraživaci, inovatori, pronalazaci, izumite lji,..., da bi kasnijim razvojem društva i diverzifikacijom poslova, preduzetnici postali zanatlije, trgovci, poljoprivrednici. Medutim, tek u posljednjih 60 godina, a posebno sa razvojem informatickog društva, preduzetnici dobijaju prepoznatljiviju formu i postaju ono što su danas: osnova, kicma i zdravo tkivo svake nacionalne pa i svjetske ekonomije.

Opširnije