Blog

Biznis i tehnologija
Prednosti namještaja po mjeri u odnosu na gotovi namještaj

Prednosti namještaja po mjeri u odnosu na gotovi namještaj

Svi znamo da je gotovi namještaj jeftiniji, tako da ćemo ovoga puta pokušati da odgovorimo na pitanje zašto mislimo da je namještaj po mjeri bolji izbor i zašto mislimo da opravdava tu razliku u cijeni. Prilikom razgovora sa prijateljicom o razlikama izmedju namještaja po mjeri i gotovog namještaja, čula sam zanimljivu rečenicu: “Sve je bolje što se ne proizvodi serijski i masovno! Evo, pogledaj koliko je bolji šlag u kesici od onog od kilograma!”

Opširnije
5 razloga za SEO optimizaciju

5 razloga zašto treba da uradite lokalni SEO

U vremenu kada 40% svetske populacije koristi internet svakodnevno SEO optimizacija je proces koji skoro svaka firma sa online prisustvom uključuje u svoj marketing plan. Mali broj preduzeća ulaže u SEO optimizaciju za poslovanje na određenoj geografskoj lokaciji za proizvode, tj. usluge koje pružaju. To je velika šteta, jer prednosti koje nude nove tehnologije treba iskoristiti. Važno je razumjeti zašto je lokalni SEO sve važniji.

Opširnije

YouTube od VR će napraviti virtualnu realnost svakodnevnicom

Opširnije

Ovo je Fejsbuk budućnosti!

Mogućnost da se bude u kontaktu sa stotinama prijatelja na Facebook-u je standard za milione ljudi širom svijeta. Međutim, zamislite da možete da se transportujete na rajsko mjesto, kada god poželite, da biste mogli da ih vidite?

Opširnije