Blog

Biznis i tehnologija

VW gubi na tržištu, Toyota profitirala!

Nakon afere varanja na testovima izduvnih gasova, pretpostavilo se da ce se VW "okrenuti" novim tehnologijama. Ipak u VW-u i dalje vjeruju u dizel motore. Dok se traži krivac za najveći skandal u istoriji Volkswagena, ta fabrika trpi velike gubitke, najveće gubitke u zadnjih 15 godina.

Opširnije

CarDroid - Prvi ANDROID sistem za praćenje vozila

UonMap kompanija potražuje sredstva za razvoj CarDroid-a, prvog kompletnog sistema za praćenje vozila razvijenog na ANDROID operativnom sistemu. UnionMap pokrenuo je fundraising kampanju, na KIKSTARTER web portalu i do sada prikupio preko 17,248$ od potrebnih 30.000$ koliko im je neophodno da prototip ugleda svoju komercijalnu repliku.

Opširnije

Volvo želi da upotrijebi hologram kako bi prodao nova vozila!

Volvo se uskladjuje sa Microsoft-om koristeći najnoviju HoloLens tehnologiju za prikaz svojih vozila potencijalnim kupcima.HoloLens tehnologija svojom ubjedlijvom virtualnom realnošću dodaje digitalne fotografije stvarnom svijetu.

Opširnije
Ko je Donald J. Trump kandidat za predsjednika USA

Ko je Donald J. Trump kandidat za predsjednika USA

Donаld Džon Trаmp, rođen je 14. junа, 1946. godine u Kvinsu, država Njujork, kao jedno od petoro djeceMeri i Freda Trampa – začetnika, danas veoma moćne, Tramp Organizacije. Donald je bio nestašno dijete koje je često upadalo u nevoljei bilo jako tvrdoglavo. Da bi njegovu nezaustavljivu energiju i želju za dokazivanjem kanalisali...

Opširnije