Blog

Biznis i tehnologija

KUPOVINA NOVIH AUTO DIJELOVA BEZ PRAVA NA REKLAMACIJU

Šta kaže zakon o zaštiti potrošaca u Crnoj Gori? Odnosno, kako to rade u sretnim zemljama? Jednom davno, cuo sam sentencu : „Crna Gora je zemlja cuda.Ovdje bi i Alisa ostala zabezeknuta“. Na žalost od tada je prošlo više od 15 godina, ali i dalje sve ostaje na svome mjestu. Siguran sam da jadnoj Alisi ne bi ni malo bilo lako izaci iz ove rupe, a cajanka kod Ludog šeširdžije bi joj bila med i mlijeko prema pokušaju da reklamira nešto u našim trgovinama.

Opširnije
Oblaci sobni

Umetnik Berndnaut Smilde usavršava tehniku pravljenja sobnih oblaka. Fascinantno.

U svom novom Nimbus Oblaci serijalu, Smilde stvara stvarne oblake, uglavnom unutar praznih galerija, a zatim fotografiše rezultate. Umjetnik se koristi naučnim procesom stvaranja oblaka, pažljivo regulišući temperaturu i vlažnost zraka prostora kako bi stvorio idealne uvjete za oblak. Iako traju kratko, oblaci su stvarni, i poprilično nevjerovatni.

Opširnije
Ko je Donald J. Trump kandidat za predsjednika USA

Ko je Donald J. Trump kandidat za predsjednika USA

Donаld Džon Trаmp, rođen je 14. junа, 1946. godine u Kvinsu, država Njujork, kao jedno od petoro djeceMeri i Freda Trampa – začetnika, danas veoma moćne, Tramp Organizacije. Donald je bio nestašno dijete koje je često upadalo u nevoljei bilo jako tvrdoglavo. Da bi njegovu nezaustavljivu energiju i želju za dokazivanjem kanalisali...

Opširnije
Najbolja promocija Crne Gore u 2015 god.

Najbolja promocija Crne Gore u 2015 god.

Ruski fotograf i snimatelj nastanjen u Baru, Sergej Zabijako, publikovao je na youtubeu atraktivni spot „Flights in Montenegro. Crna Gora. All places in Montenegro. Part 1“, u kome se smjenjuju prirodne ljepote naše države, usnimljene uglavnom iz vazduha.

Opširnije