Blog

Biznis i tehnologija

Prednosti namještaja po mjeri u odnosu na gotovi namještaj

Prije svega gotovi namještaj se teže uklapa u prostor u odnosu na namještaj koji se radi po mjeri. Kod izrade namještaja po želji i mjeri sami birate dezene, boje, dizajn i okove. Što se kvaliteta tiče razlog je kako samo ime kaže serijska proizvodnja, materijal je lošijeg kvaliteta, slabije presovan. Pored toga što nije isti kvalitet iverice, nije isti ni kvalitet okova a i sastavljeno je na potpuno drugačiji način. Folija je takodje lošijeg kvaliteta, pa je samim tim i podložnija oštećenjima.

Ne želimo da sad vi, koji čitate ovo, pomislite da mi gotovi namještaj i veće firme smatramo konkurencijom i da zato pišemo ovako, jer naprotiv smatramo da konkurencija treba da postoji. Želimo da vam objasnimo razlike i pomognemo pri izboru. Treba još da pomenemo ljude koji se u slobodno vrijeme bave ovim poslom pored svog stalnog zanimanja i čini im se da znaju kako se ovaj posao radi, pa klijenti ne dobiju ono što žele , dok mi dobijemo molbu da ispravimo ono što su dobili. Nama smeta jer taj divni namještaj po želji i mjeri dovode na loš glas.

Manje firme, koje rade za sebe, tu mislimo na nas, moramo se malo izreklamirati, za proizvodnju namještaja koriste najkvalitetnije materijale i okove. Ono što mi još nudimo su najkvaliteniji materijali, unikatni dizajn, koji je usklađen sa onim što vi želite, odnos sa vama kao klijentima i garanciju na kvalitet, što znači da je nama i nakon ugradnje bitno Vaše mišljenje.

Jer mi smo tu za Vas,

Sa Vama i uz Vas,

Vaš Top Dizajn

Povezani članci