Blog

Biznis i tehnologija

Želite da kupite poklon za voljenu osobu? Možda razmišljate o jahti ili mega-jahti!

megajahta superjahta

Kako piše britanski "Dejli mejl", ova superjahta predstavlja uzbudljivi prostor koji može da zabavi milijardera na odmoru. Duga je 80 metara i na njoj se nalazi showroom za osam automobila pomoću kojeg oni još više mogu da se hvale svojim bogatstvom.

CF8 je skraćenica za "Cars and family in 80 metres" (Automobili i porodica u 80 metara) dizajnirana je za bogataše koji želi da svoju kolekciju luksuznih automobila preveze od Monaka do San Bartsa prilikom krstarenja od Sredozemnog do Karipskog mora. Zanimljivog aerodinamičnog oblika, ovo futurističko plovilo je djelo firme "Sea Level Yacht Design" sa sedištem u Meudenu u Holandiji.

superjahta iz holandije

Bazen se prostire na više od 88 kvadratnih metara i može da se transformiše u plesni podijum za žurke, dok showroom za automobile ima više od 102 kvadratna metra. Ova superjahta ima osam VIP kabina sa kupatilom, a pored njih se nalazi vlasnikov apartman na palubi koji se prostire na više od 250 kvadratnih metara i ima džakuzi u koji staje osam osoba.

CF8 može da primi 18 članova posade i ima posebne kabine za bebisiterku i batlera. Gosti pored bazena mogu da koriste još i bioskop, teretanu i saunu ili da istražuju more u mini-podmornici i jednom od četiri čamca.Tu je i lift, prostor za sletanje helikoptera i sistem za preradu otpadne vode.

Ukoliko posjedujete svoju jahtu ili megajahtu, negdje na crnogorskom primorju, Registar Firmi vam preporučuje servis za popravku i održavanje.

Povezani članci