BOJE I LAKOVI | BM KAMELEON D.O.O PODGORICA

Princeze Ksenije 24, Podgorica 81000, Crna Gora
+38269699100
+38269699100
BOJE I LAKOVI | BM KAMELEON D.O.O PODGORICA https://registarfirmi.me/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/61/coverauto3-1482757322.jpg 4.77083 05 2
Views: 3632 Podjeli

Galerija

Osnovne informacije

KAMELEON PRILAGOĐAVA SE VAMA !

BOJE I LAKOVI PODGORICA

boje-i-lakovi-podgorica-cijena-81000

Kompanija BM KAMELEON  d.o.o. Podgorica-Crna Gora,  u svojoj ponudi ima sirok asotiman boja i lakova  kao i  svih ostalih molerskih  materijala za unutrašnje i spoljašnje radove.

Istorija kompanije

Kompanija je osnovana 2008. godine u Podgorici na Zabjelu  od strane Borisa Jovićevića i Mirka Raičevića. Slogan KAMELEON PRILAGOĐAVA SE VAMA govori o našoj posvjećenosti kvalitetu i klijentima, Tokom godina poslovanje se širilo i sada ne samo da poslujemo na teritoriji Podgorice već našim klijenima nudimo mogućnost dostavljanja  materijala na cijeloj teritoriji Crne Gore.

Boje i lakovi Kameleon iz Podgorice pruža mnogo više od prodaje asortimana proizvoda za građevinarstvo. Ono što nas čini drugačijima je to što uvijek imamo ideje koje ćemo rado podijeliti sa mušterijama, rezultat je svaki put zadovoljan klijent a Kameleon ponosan. S razlogom smo dobili poziciju jednog od najčešće odabranog partnera za saradnju. Svakodnevno Vam stojimo na raspolaganju - putem telefona, maila ili Facebook stranice Boje i lakovi Kameleon. Opširnije informacije o nama i našim proizvodima možete naći na našem sajtu KAMELEON.

U našem salonu u Podgorici nudimo Vam mogućnost toniranja boje kao i širok izbor nijansi, pa po sopstvenom izboru možete odabrati onu koja će na najbolji način oplemeniti Vaše prostorije i zidove. Ostvarili smo uspješn saradnju sa svim renomiranim proizviđačima boja, lakova i ostalog iz paleta proizvoda za građevinarstvo, pa samim tim pružamo Vam mogućnost da za Vas nabavimo skoro sve proizvode iz ove oblasti koji se mogu naći na tržištu u regionu. 

Naš tim se konstantno usavrša i uvodi novine u poslovanje svake godine. Ljubaznost, profesionalizam i etičnost naših zaposlenih su standard koji se moraju poštovati u našem poslovanju.

Na društvenim mrežama, tokom godine,  organizujemo nagradne konkurse, promovišemo drušveno odgovorne akcije drugih kompanija  i realizujemo promotivne i društveno odgovorne akcije. Kroz akciju BABY POPUST  u našoj radnji trudnice uvijek imaju popust od 10% na sav asortiman robe.

Cijenimo porodične vrijednosti i iz tog razloga smo pokrenuli i društveno odgovornu akciju “Osmijehom oboji dom“ u kojoj u saradnji sa NVU”Roditelji” pomažemo socijalno ugroženim porodicama sa dvoje i i više djece da dobiju lijepo okrečeno i sigurno okruženje za svoje porodice. Radimo na razvijenju ove akcije kroz povezivanje sa drugim kompanijama, kako bi udruženim snagama još više pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija. Priključite se i vi!

 • PIB:
 • 02716925

Videos

Map Location

Map Directions
Map Directions

Komentari vezani za ovu firmu...

Dodaj komentar

 • pohvala

  ,

  Moram da kazem da sam prosto zatecena da u danasnje vrijeme ima tako ljubaznih ljudi, kao sto ima ova firma.Da vas saslusaju, posavjetuju i nabave vam sve sto vam treba.Kad vam se na ovaj nacin neko obrati, onda sigurno vise nikad necete poc u neku drugu radnju nesto da kupite.Odusevljena.Sve pohvale!
  Ocjena komentara:
 • Osmjehom oboji dom!

  ,

  Najbolja prodavnica za boje i lakove u Podgorici, stručnost i ljubaznost koja ih karakteriše su za najveću ocjenu, sve najbolje u daljem radu, pratimo Vaš rad sa zadovoljstvom. Osmjehom ste obojili naša srca!
  Ocjena komentara:

Lociraj ovu firmu

Business has not been claimed

Princeze Ksenije 24, Podgorica 81000, Crna Gora

Contact Persons

Boris Jovićević (+)

Social Networks