DOSTAVA ROŠTILJA | PODGORICA

Vasa Raičkovića bb, Podgorica 81000, Montenegro
+38269486555
+38268466665
DOSTAVA ROŠTILJA | PODGORICA https://registarfirmi.me/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/118/rostilj-1518526848.jpg 4.75 05 5
Views: 10812 Podjeli

Osnovne informacije

Naručite hranu sa autentičnim ukusom koji dolazi iz SRCA Podgorice.

DOSTAVA JELA SA ROŠTILJA - PODGORICA 

Roštilj i jela sa roštilja sigurno su najpopularniji izbor hrane za kućnu dostavu kod nas.ROŠTILJ  je pouzdan partner i kod nas možete pronaći veliki izbor jela sa roštilja za koji vršimo kućnu dostavu. Podgorica može da se pohvali velikim izborom restorana koji imaju vrhunski roštilj. Mnogi od njih, će da vas oduševe svojom ponudom jela sa roštilja, ali naš ROŠTILJ će vas sigurno ostaviti bez daha.

Bilo da vam se jedu Ćevapi,Hamburgeri, Leskovački ćevapi,Gurmanske male ili velike pljeskavice ili punjene pljeskavice,mala ili velika Leskovačka pljeskavica, Domaća kobasica, dimljeni vrat, Svinjski ražnjići, Bijela vješalica, Punjena vješalica, Pileći batak, Punjeni batak, Pileća prsa, Pileći ražnjići, Mješano meso, Čizburger, Omlet, Sendvič ili želite da se zasladite našim izborom Slatkih palačinki. Izaberite vaše omiljeno jelo sa roštilja, pametno dodajte adekvatne priloge iz  ponude i vaša dostava će u Podgorici u rekordnom roku stići na Vašu kućnu adresu.

Mnogi će se složiti da sve što se sprema na roštilju je daleko ukusnije nego kada se priprema na neki drugi način. Hrana pripremljena na ovaj način dobija poseban ukus, jer se svi sokovi zadržavaju u njoj. Još jedna bitna stvar koja daje ukus mesu sa roštilja, jeste ćumur, koji je bitan faktor dobrog i kvalitetnog roštilja. Rasprostranjeno je mišljenje da je roštilj na ćumur najbolji i najukusniji i mnogi ne priznaju ni jedan drugi način pripremanja roštilja.

Najpoznatija jela koja se spremaju na roštilju su definitivno ćevapi i pljeskavice. Ćevapi dolaze u više varijacija i mogu da budu pripremljeni na razne načine. Najpoznatija podjela je na leskovački, banjalučki i sarajevski ćevap. Svi oni imaju svoje specifičnosti i svako od nas ima nekog svog favorita.

Pljeskavica je popularni predstavnik jela sa roštilja. Volimo je i jedemo u raznim varijacijama i kombinacijama - punjena pljeskavica - filovana kačkavaljem, šunkom i slaninom, pljeskavica na kajmaku, pljeskavica u susamu itd. Uz svaku pljeskavicu, poseban je doživljaj odabrati pravi prilog - vrhnje, luk, paradajz, zelena salata i urnebes.

Druga jela sa roštilja su takođe veoma popularna. Piletina je veoma ukusna kada se spremi na ovaj način - pileći batak, punjeno pileće bijelo, pileća džigerica, pileći ražnjići itd.

Danas se počastite pravim i ukusnim jelom sa roštilja i naručite hranu sa autentičnim ukusom koji dolazi iz SRCA Podgorice.

 

 

 

Vrsta djelatnosti:
Uslužne djelatnosti
Keywords:
  • PIB:
  • .

Map Location

Map Directions
Map Directions

Komentari vezani za ovu firmu...

Dodaj komentar

Lociraj ovu firmu

Business has not been claimed

Vasa Raičkovića bb, Podgorica 81000, Montenegro

Radno vrijeme

Radno vrijeme

ponedeljak
08:00 - 02:00
utorak
08:00 - 02:00
sreda
08:00 - 02:00
četvrtak
08:00 - 02:00
petak
08:00 - 02:00
subota
08:00 - 02:00