GIPSAR | MN DIZAJN D.O.O PODGORICA

Bohinjska 12, Podgorica 81000, Montenegro
+38267876591
GIPSAR | MN DIZAJN D.O.O PODGORICA https://registarfirmi.me/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/52/crna-gora-podgorica-gipsarski radovi-logo-1433327011.jpg 4.8 05 2
Views: 5348 Podjeli

Galerija

Osnovne informacije

Izvođenje gipsarskih radova po Vašoj želji, a gipsarski radovi su najbolji način da Vaš prostor poprimi ekskluzivan izgled.

MN DIZAJN  je specijalizovano preduzece  za izvođenje gipsarskih radova po Vašoj želji, a gipsani radovi je najbolji način da Vaš prostor poprimi ekskluzivan izgled. Nasa Cijena  je povoljna, i na raspolaganju su Vam svi oblici – pregradni zidovi, spusteni plafoni, uz implementaciju svetlosnih efekata.

Suva gradnja gipsanim elementima omogućava Vam da individualno kreirate Vaš enterijer prema svojim željama i idejama, usled velike plastičnosti materijala i mnogobrojnih mogućnosti kombinovanja oblika i vrsta gips elemenata.

Samo  Kvalitetnim izvođenjem se   postize odlična toplotna i zvučna izolacija.    Primjenom suve gradnje, u kući se ne unosi dodatna vlaga ni prašina, a prostorije su useljive odmah po završetku radova.

Gips se vrlo lako obrađuje i koristi u građevini dugi niz godina. Apsolutno je neškodljiv, bez mirisa, ne sadrži i ne razvija nikakve supstance koje mogu da ugroze zdravlje, poboljšava klimu u prostoriji. To je ekololški besprekoran i, s biološkog stanovišta, potpuno bezopasan i neškodljiv materijal.
 

 

Vrsta djelatnosti:
Izvodjač
Keywords:
 • PIB:
 • .

Map Location

Map Directions
Map Directions

Komentari vezani za ovu firmu...

Dodaj komentar

 • prevarant

  ,

  Topla nepreporuka. Ako mu platite, vise se ne javlja ne telefon da popravi sitnice. Skup, neprofesionalan, kvalitet rada ispod prosjeka najblaze receno. Npr meni je na metra duzine spustenog plafona napravio pola cm razlike u visini pa kad pokusate da stavite kuhinjske elemente ispod imate veliki problem Izbjegavati u sirokom luku.
  Review response
  ivan

  Miki je profesionalac u svome poslu, a neko ko ostavlja kritiku anonimno sve govori o istoj.

  Review response
  ivan

  Miki je profesionalac u svome poslu, a neko ko ostavlja kritiku anonimno sve govori o istoj.

  Ocjena komentara:
 • Najbolji gipsar u Podgorici!

  ,

  Miki, bez premca si. Bili su mi potrebni vrijedni i kvalitetni majstori, Miki radi gipsarske radove kao prava mala umjetnička djela. Sve od gipsa u Crnoj Gori.
  Ocjena komentara:

Lociraj ovu firmu

Business has not been claimed

Bohinjska 12, Podgorica 81000, Montenegro

Contact Persons

Miki Mijovic (+)
mndizajn@t-com.me

Social Networks