Registar

Sve firme na jednom mjestu!

GAMA KOM D.O.O

Velimira Jakića 38, Pljevlja
Građevinarstvo, Materijali
PIB: 02179067

GRAĐEVINSKI MATERIJAL PLJEVLJA. Nasa osnovna djelatnost je prodaja gradjevinskog materijala.Bilo da je u pitanju renoviranje,nadogradnja,prosirivanje objekata ili iznova zidate pomocni objekat garazu ili zidate kucu.Mi smo tu za Vas da Vam pomognemo i uputimo,dacemo vam nabolje preporuke da Vas projekat bude sto kvalitetniji i da vas sto manje kosta.Gradjevinski materijal koji mi prodajemo je najkvalitetniji jer su nam dobavljaci najbolje firme iz ove oblasti,Vodili smo se logikom da prodajemo kvalitetan a opet pristupacan materijal za gradnju jer je gradnja nesto sto ostaje trajno i gradi se i za buduce generacije tako da na tome ne treba stedjeti, tj ne treba imati posla sa najjeftinijim a sigurno najlosijim materijalima.Treba ipak naci sredinu.

Nasi artikili su provjereni sa dugom tradicijom i kvalitetom i sa njima mozemo da budemo sigurni da ce kupac biti zadovoljan i preporuciti nas jer je to najbolja reklama.To je u stvari nasa briga da materijal bude kvalitetan.Naše preduzeće je jedinstveni partner kada su građevinski materijali u pitanju, budući da nudi veliki asortiman proizvoda. Želimo da budemo blizu Vas i da Vam omogućimo prijatnu kupovinu pod jednim krovom i da sa najraznovrsnijom ponudom građevinskog materijala kreiramo u saradnji sa Vama kompletno rješenje Vašeg prostora, nudeći pri tome visok nivo efikasnosti, fleksibilnosti i konsultantske kompententnosti.

Posjetite naše stovarište, a ljubazno i obučeno osoblje će Vam pomoći da napravite pravi izbor u skladu sa Vašim ukusom i finansijskim mogućnostima, čineći Vašu kupovinu pravim zadovoljstvom.Potrebe i želje kupaca uvijek su na prvom mjestu preduzeća "GAMA KOM " iz Pljevalja.

Lokacija

Komentari (6)

  • Janko

    Janko 8 years ago Helpful Review 20

    Najveće stovarište građevinskog materijala u Pljevljima !!!

  • Ljuma

    Ljuma 8 years ago Helpful Review 13

    sve na jedno mjesto.

  • Lazar Leo

    Lazar Leo 8 years ago Helpful Review 11

    Sjajni ste, i imate sve

  • Milos

    Milos 7 years ago Helpful Review 2

    Pristupacne cijene i kvalitet koji garatuje

  • Miladin

    Miladin 6 years ago Helpful Review 2

    Moji komplimenti za ljubaznost, poslovnost i usluznost... jedina zamjerka je što nijesu ovdje objavljene cijene Vaših artikala jer bi nam to olakšalo porudžbinu robe.

  • Srecko Popovic

    Srecko Popovic 5 years ago Helpful Review 0

    Profesionalnost u svakom pogledu!

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Velimira Jakića 38
84211
Pljevlja

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 6 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Dusko Čepic

Dijeli dalje...