Registar

Sve firme na jednom mjestu!

U oktobru 2012. godine smo počeli sa radom, i spadamo medju novije i modernije hotele u Podgorici.Od hotela do međunarodnog aerodroma Podgorica udaljeni smo 5.5 km, a od centra grada se nalazimo na 1.9 km. Bilo da ste na poslovnom putu ili putujete iz uživanja hotel "M" će svakako ispuniti sva Vaša očekivanja.Na udaljenosti od 1 do 2 kilometra od hotela nalaze se i brojne kulturne i istorijske znamenitosti grada, a u neposrednoj blizini se nalazi Mercedesov salon kao i najveći mega market u Podgorici.Hotel Raspolaže sa 9 soba različitih struktura opremljenih po najsavremenijim standardima (LCD, Kablovska, klima uređaj, telefon, sef, fen za kosu, mini bar, besplatni wireless internet ).Ono po čemu je hotel "M" poseban jesu komforne sobe, uređene i koncipirane na originalan način koje pružaju prisnu porodičnu atmosferu.U sklopu hotela nalazi se bar koji je otvoren do 23 h, i savršeno je mjesto za opuštanje nakon napornog dana. Takođe, hotel posjeduje mini teretanu i parking koji je besplatan za goste.Dobrodošli u hotel "M". Mjesto u kome ćete osjetiti iskreno gostoprimstvo, porodičnu atmosferu,uslugu vrijednu pamćenja sa osobljem koje je tu uvijek za Vas.

Dvokrevetne sobe sa dva odvojena ležajaStandardne Twin/Double sobe su funkcionalnog i modernog dizajna, sa udobnim krevetima i madracima (memory pjena) kao i moderno opremljenim i prostranim kupatilom.

Dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem Sobe sa francuskim ležajem su modernog dizajna, sa jambo krevetima, prostrane i dekorisane nježnim tonovima ljubičaste boje sa elegantnim zavjesama.

Četvorokrevetne sobe Hotela M u Podgorici su funkcionalnog i modernog dizajna, sa udobnim krevetima i moderno opremljenim i prostranim kupatilom

Apartman je dekorisan tonovima braon i bež boje sa elegantnim blackout zavjesama sa draperima

Prepoznatljivi smo sa mirisima i ukusima lokalne kuhinje, vinskom kartom tipičnom za naš kraj i izletničkim turama.Izabrati drukčije, izabrati specifičnije, izabrati individualno (uz uvjerenost da ćete u našem hotelu biti i primljeni u skladu s tim odlikama) je ono što trebate imati na umu dok gledate našu internet prezentaciju.

Odmor je vrijeme kada se u potpunosti možemo posvetiti djeci i uživati u zajedničkim trenucima.Da to vrijeme bude ispunjeno aktivnostima, zabavom i smijehom pomoći će vam naš mali hotel koji je sa sadržajima i uslugama u potpunošću prilagođen vašoj porodici i mališanima.

Lokacija

Komentari (1)

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak00:00 - 00:00
  • Utorak00:00 - 00:00
  • Srijeda00:00 - 00:00
  • Četvrtak00:00 - 00:00
  • Petak00:00 - 00:00
  • Subota00:00 - 00:00
  • Nedjelja00:00 - 00:00

Kontakt podaci

Miladina Popovića 5A
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 6 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...