Registar

Sve firme na jednom mjestu!

JASEN D.O.O

Srdanov grob bb, Pljevlja
Dom i bašta, Montažne kuce
PIB: 02354721

BRVNARE PLjEVLjA.. Kompanija Jasen d.o.o iz Pljevalja bavi se izradom brvnara i kuća od drveta već duži niz godina. Nudimo Vam širok asortiman gotovih proizvoda, ali i kvalitetne ideje za izgradnju i uređenje kako stambenih, tako i poslovnih objekata od drveta. Firma Jasen iz Pljevalja ima iskustvo u radu sa drvetom duže od 100 godina. Iz ponude Vam izdvajamo:

  • brvnare
  • vikendice i kuće od drveta
  • krovove i krovne konstrukcije
  • balkonske ograde, prozore i vrata
  • nadstrešnice, stepenište i enterijere

Posebno bi smo se pohvalili specijalnošću u ručnoj izradi detalja za sve navedene proizvode. Razlozi zbog kojih se veliki broj ljudi odlučilo za izgradnju brvnara i kuća od drveta su mnogi. Valja istaći neke od njih. Brvnare koje gradimo su zdrave, ekonomične i dugotrajne. Drvo je tradicionalan i prirodni materijal, pa boravak u brvnarama i kućama od drveta dovodi do povezivanja čovjeka sa prirodom, a zadovoljiće energetske, sigurosne, ekološke i mnoge druge kriterijume i zahtjeve. Osim toga, primjenom klasičnog grijenja, u brvnarama koje izrađuje Jasen iz Pljevalja uštedjećete i do 30% energije. O dugotrajnosti brvnara i kuća od drveta najbolje govori podatak da su potresno otporne i mogu izdražati i potres do 9 stepeni Mercalijeve skale.

Osim same izgradnje brvnara, bavimo se proizvodnjom i prodajom rezane građe. Kod nas možete naći daske, grede, letve, štafle, sve što Vam je otrebno za Vaš posao ili hobi. Za preradu koristimo sirovinu visokog kvaliteta, a posjedujemo mehanizaciju i stručni kadar pa za sve gotove proizvode i poluproizvode od drveta garantujemo kvalitet.

brvnare1
BRVNARE PLjEVLjA JASEN D.O.O PLjEVLjA

Firma Jasen iz Pljevalja nudi Vam izgradnju brvnara i kuća od drveta profesionalno i brzo po veoma povoljnim cijenama. Ukoliko maštate o sopstvenoj brvnari ili bilo kojeg objekta ili predmata od drveta, ne čekajte da nas kontaktirate. U mogućnosti smo da Vam obezbijedimo idealno riješenje, a da pri tom dobijete garanciju kvaliteta. Mi izgrađujemo Vaše brvnare i drvene kuće iz snova. Vaša ideja, naša realizacija!

Lokacija

Komentari (4)

  • stevan

    stevan 8 years ago Helpful Review 12

    savo pravi ste umjetnici ! Samo nastavite, svaka cast!

  • Vlado

    Vlado 6 years ago Helpful Review 3

    Ovakav prostor cini zivot zdravim ! Produzava vek ! Hi

  • Radmila Čeljuska

    Radmila Čeljuska 6 years ago Helpful Review 43

    Poštovani, zanima me da li otkupljujete šumsku građu u Crnoj Gori? Moja majka ima šumsku građu, tvdo drvo, hrastovina, jelovina i sl. u Krupicama, pa me zanima da li se time bavite. Takođe Vas molim, pošto sam iz Vojvodine, da ako se vi time ne bavite, da mi kažete gde i kome mogu da se obratim. Hvala Vam puno

  • Zoran

    Zoran 4 years ago Helpful Review 14

    Pitanje
    Prodajete li oblice borove, koji precnik , sa falcom , osuaene i koja cena

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Srdanov grob bb
84211
Pljevlja

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 5 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Savo Stavanović

  • +38267278478
Dijeli dalje...