IZRADA KUHINJA PO MJERI | EXPERT MG PODGORICA

Lješkopoljska 100, Podgorica 81000, Montenegro
+38267002922
+38267276997
IZRADA KUHINJA PO MJERI | EXPERT MG PODGORICA https://registarfirmi.me/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/51/LOGO by A (1)-1474542584.jpg 4.7381 05 9
Views: 11793 Podjeli

Galerija

Osnovne informacije

Vaš dom je vaše carstvo, za vaš dom iz mašte je naš tim, sa dugogodišnjim iskustvom uvijek tu.

IZRADA KUHINJA PO MJERI | EXPERT MG PODGORICA

Ekspert Mg Podgorica, bavi se izradom namještaja,kuhinja i plakara po mjeri.Članovi naše kompanije se vec deset godina trude da od namjestaja naprave umjetnicko djelo.Od prvog dana trudimo se da odgovorimo i na najzahtevnije zadatke.Reference smo stekli upornim radom i zalaganjem  kompletnog tima. Mi iz Ekspert Mg-a trudimo se da  jednostavnim jezikom prenesemo svoja iskustva.

Pokusacemo da odgovorimo, svi zajedno na najčešćca pitanja i odgovore koji vas vjerovatno zbunjuju. Kuhinja ili uopsteno namještaj od univera, medijapana, furniranog medijapana.

izrada-kuhinja-po-mjeri-podgorica

Univer je ploca (iverica), preko koje ide melaminska folija koja je otporna na grebanje, udaranje serpi, kutlaca i stvarcica koje se koriste u kuhinji, kao i hemikalija. Ta folija moze biti raznih dezena. Moze imitirati razne materijale: plis, teksas, cvetice, kamen, drvo ili jednostavno boju. Sad da predjemo na mane, univer se sijece iz vecih ploca, zato se ivice kantuju, tj. Ivicama se lijepi traka, receno mojim laickim jezikom. Na tom kantu, za perfekcioniste se vide tragovi lijepka. Nije pogodan za vlažne prostorije, ako ostane voda na njemu, dolazi do odvajanja kant trake, ali se rijetko desava. Kad se jednom montira, ne preporucuje se premontiravanje. Moze se reci da su ovdje usaglaseni kvalitet i cijena. Ako smo bili grubi da napomenemo da ne treba bjezati od univera, ipak se pokazao kao dobra solucija. Kuhinja od univera se krece oko 250€ po duznom metru.

Medijapan je lisnata ploca, tvrdo presovana, nema boju i obradjuje se po zelji, tj posebno se farba po zelji, pa moze biti od mat boje do visokog sjaja. Ovdje se rezbarenjem dobijaju sare razne debljine i dubine, kao i uglovi, vrata razlicitih geometrijskih figura , zato kazemo da se neke kuhinje, plakari i djecije sobe mogu raditi samo od medijapana. Skuplji je i zato sto se uvijek moze prefarbati (pa dobijete novi namjestaj), sto se kantovi ne vide, moze da bude i plastificiran. Koristi se za obradu stilskog namjestaja. Na osnovu toga, farbanja lakiranja, rezbarenja, sjaja, cijena kuhinja od medijapana se krece od 300-360€.

Furnirani medijapan znaci da se drvo debljine nekih 1-2mm lijepi na medijapan. Ako je od hrasta, bukve (plemenitog drveta), onda je skuplji u odnosu na drvo cetinara. Pogodan je u kombinaciji sa punim drvetom. Cijena kuhinje od ovog materijala bi bila od 400- 450€ po duznom metru.

Naravno, uvijek biramo bolje okove i mehanizme, zato garantujemo za sve sto uradimo.

Ako smo nesto preskocili, pitajte jer mi smo tu za vas!

Sa vama i uz vas,

Vaš Ekspert MG

Vrsta djelatnosti:
Manufaktura/proizvodnja
Keywords:
  • PIB:
  • 02838095

Videos

Map Location

Map Directions
Map Directions

Komentari vezani za ovu firmu...

Dodaj komentar

Lociraj ovu firmu

Business has not been claimed

Lješkopoljska 100, Podgorica 81000, Montenegro

Social Networks

Radno vrijeme

Radno vrijeme

ponedeljak
08:00 - 22:00
utorak
08:00 - 22:00
sreda
08:00 - 22:00
četvrtak
08:00 - 22:00
petak
08:00 - 22:00
subota
08:00 - 22:00
nedelja
NE - RADIMO