IZRADA PEČATA PODGORICA | PEČATI FAXIMILE

Marka Miljanova 52, Podgorica 81000, Montenegro
+38220655028
+38267232100
IZRADA PEČATA PODGORICA | PEČATI FAXIMILE https://registarfirmi.me/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/203/faximile jpg-1461698021.jpg 4.96667 05 3
Views: 4056 Podjeli

Osnovne informacije

Pečat je osnov svakog biznisa.Postojimo već dvije decenije za Vas!

IZRADA PEČATA PODGORICA | PEČATI FAXIMILE D.O.O PODGORICA

izrada-pecata-podgorica
Firma postoji od 1990 god pod nazivom BLIC. Tada je to bila zanatska radnja koja 1991 godine prerasta u privatno preduzeće FAXIMILE koje ime i danas nosi.Počela je sa radom sa jednim zaposlenim i od početka se bavi izradom pečata i štambilja. Početak rada vrlo težak i komplikovan sa olovnim slovima i pečenjem klišea.
Kako je firma napredovala mijenjala se i tehnologija i već zadnjih 13 godina koristimo najsavremenije mašine za potrebe firme koja je uvođenjem lasera proširila svoju djelatnost.

Pečati

Pečati se prave u raznim oblicima i nema pravila o tome kakvi moraju biti. Pečatorescu možeš odnijeti grafičku ilustraciju pečata koji želiš da napravi, a možeš mu i u potpunosti prepustiti kreativni deo posla.Kod nas imate :Automatski pečat okruglog oblika ,Automatski štambilj četvrtastog oblika,Automatski pečat elipsastog oblika,Automatski datumar,Jastuče za pečate,Tinta za pečate, obična,Specijalna brzosušeća tinta i Specijalna brzosušeća tinta.
Gumice za pečate izrađujemo tehnologijom laserskog graviranja i izrezivanja što garantuje najbolji kvalitet otiska.
Pečat, osim za firme, može se koristiti za razne numeracije, označavanje datuma, ulaz u disko klubove. Ukoliko trebate stalno nešto da potpisujete, Vaš skenirani potpis možemo preneti na pečat i na taj način olakšati Vam i taj posao.

Izrada se vrši u vrlo kratkom vremenskom roku, ako nemate pripremu mi ćemo je izraditi za Vas.

Porculanske i granitne slike

U ponudi imamo porculanske i granitne slike vrhunskog kvaliteta za nadgrobne spomenike Vaših najmilijih.Što se tiče porculanskih slika u ponudi imamo pravougaone, ovalne i kvadratne oblike. Slike po Vašoj želji mogu biti u koloru ili crno bijele.

Tablice, pločice, gravure po želji

Dvoslojna plastika za lasersku gravuru, drvo, koža, klirit.... Radimo sve po Vašoj želji!

Suvi žig

Suvi žig je idealan pečat za ovjeru diploma i raznih dokumenata. Može biti sa ili bez podloge a maksimalni prečnik mu je 40mm. Po želji možete da nam pošaljete Vaš dizajn a mi ćemo ga odraditi maksimalno profesionalno i brzo. Moguća je i pošiljka kako u zemlji tako i van nje.

U ovom momentu firma ima 5 zaposlenih lica i to:

  • Branko Božović  - direktor
  • Ivan Božović
  • Vesna Ulićević
  • Milka Kljajić
  • Ankica Božović

Firma je podijeljena u 2 poslovnice. Jedna je u centru grada i služi kao glavna „baza“ gdje je rad sa strankama. Nalazi se u ulici Marka Miljanova 52 u centru Podgorice. Druga koja služi kao glavna radionica se nalazi u naselju Gorica C, ulica Vukice Mitrović 25, Podgorica.

Naša firma raspolaže sa najsavremenijim mašinama u našoj oblasti. Posjedujemo tri mašine za lasersko graviranje, urezivanje, rezanje i obilježavanje na gotovo svim materijalima, osim metala. Mašine su sledeće:

  • Universal Laser System V-460
  • Universal Laser System PLS 3.60
  • Epilog Summit Engraver

izrada-pecata-podgorica

 

 

Vrsta djelatnosti:
Uslužne djelatnosti
Keywords:
  • PIB:
  • 02074044

Map Location

Map Directions
Map Directions

Komentari vezani za ovu firmu...

Dodaj komentar

Lociraj ovu firmu

Business has not been claimed

Marka Miljanova 52, Podgorica 81000, Montenegro

Contact Persons

Ivan Bozovic (+)

Social Networks