POMOĆ U KUĆI PODGORICA | VALERY HOME CARE

Podgorica Montenegro
+382 69 314 111
+382 67 111 314
POMOĆ U KUĆI PODGORICA | VALERY HOME CARE https://registarfirmi.me/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/351/Valery-1480347841.jpg 5 05 1
Views: 1901 Podjeli

Galerija

Osnovne informacije

POMOĆ U KUĆI PODGORICA | VALERY HOME CARE

Posjedujemo sve neophodne kvalifikacije radnog osoblja za pružanje usluga njege starih,iznemoglih,pokretnih,delimično pokretnih, i nepokretnih lica.

KUĆNA NJEGA

kucna-njega-podgorica

 Svi relevantni podaci ukazuju na to da stanovništvo u Crnoj Gori sve više stari i da je sve veći broj osoba koji ima potrebu za njegom u udobnosti vlastitog doma.Izaberite najbolje za Vaše bližnje. Vaši najmiliji su brinuli o Vama kada su Vam bili najpotrebniji i sada želite da im uzvratiti najboljom njegom.Ubrzani tempo života i svakodnevne radne obaveze Vam uskraćuju neophodno vrijeme koje Vam je potrebno za njegu Vaših najbližih i zato postoji naša Agencija da Vam na jedno mjesto pruži apsolutnu podršku. Naše stručno medicinsko osoblje pružiće najkvalitetniju njegu u svim situacijama kada su Vam pomoć i medicinska njega potrebni: 

Previjanje i prevencije dekubitusa

Mjerenje krvnog pritiska i šećera u krvi, davanje injekcija, infuzija i prepisane terapije

Održavanje lične higijene i mjenjanje pelena kod nepokretnih osoba

Nabavka i priprema obroka, hranjenje

Pozovite nas, posjedujemo kvalifikovane i provjerene osobe koje pružaju potrebnu pomoć i kvalitetnu njegu zdravstveno ugroženoj, nemoćnoj ili starijoj populaciji.

POMOĆ U KUĆI |

pomoc-u-kuci-podgorica

Da li je Vaš dan isuviše kratak ? Da li Vaš dan opet ima premalo sati da sve postignete ?Sigurno se često pitate kako kvalitetno obavljati dvostruki ili višestruki posao? Odgovor je – vrlo teško, jer negdje morate zakazati.Osigurajte čist i mirišljav dom za sebe i svoje najdraže. Odaberite naše programe povremenog profesionalnog čišćenja i održavanja vaših prostora bilo da se radi o stanu, kući, apartmanu ili pomoćnim prostorijama. Ukoliko planirate proslavu, svadbu ili neku drugu svečanost, useljenje, prodaju stana ili vam dolaze posebni gosti ovo je prava ponuda za vas. Ako ste jednostavno umorni i pretrpani poslovnim obvezama, a želite čist životni prostor, javite nam se. Olakšaćemo i pomoći  Vam sa svakodnevnim poslovima čišćenja, kuvanja, spremanja i svim drugim poslovima u kući. Pomoć u kući nije uvjek luksuz, već i ušteda Vašeg dragocjenog vremena koje želite da provedete sa porodicom i Vama važnim ljudima.  Na raspolaganju smo Vam kad god Vam je to potrebno i na period koji vi želite. Svako domaćinstvo je jedinstveno i zahtijeva poseban pristup. Usluge čišćenja su prilagođene ubrzanom tempu i načinu života. Prepustite taj posao nama, a svoje slobodno vreme iskoristite na druge, važnije stvari u životu.

ČUVANJE DJECE

cuvanje-djece-podgorica

  Pronalazak prave osobe koja bi se povremeno brinula o Vašem djetetu odgovoran je zadatak! Zato našim klijentima garantujemo visoki kvalitet naše usluge - sve naše Bebisiterke ispunjavaju najviše standarde brige za Vaše dijete. Agencija Valery Home Care, oprezno bira svoje osoblje - uz pomoć stručnog tima. školovanog.Selektiramo samo najbolje za brigu o Vašim mališanima.

 

Za šire informacije posjetite Naš websajt.

Vrsta djelatnosti:
Uslužne djelatnosti
Keywords:
  • PIB:
  • 03085686

Map Location

Map Directions
Map Directions

Komentari vezani za ovu firmu...

Dodaj komentar

  • Naj, naj...

    ,

    Kada se zadesite u situaciji da su Vam potrebne profesionalne usluge bilo pomoci u kuci, ili cuvanja djece vjerovatno ste na prvu odlucili da ukucate na google i informativno pogledate ko to sve radi.Moja je pretraga bila jednostavna, Valery Home Care zasluzuje da bude medju prvima.
    Ocjena komentara:

Lociraj ovu firmu

Business has not been claimed

Social Networks