Registar

Sve firme na jednom mjestu!

MN OPTIKA

Vaka Đurovića bb, Podgorica
Ljepota i Zdravlje, Optike
PIB: 02711281

OPTIKA PODGORICA. MN Optika Podgorica već duži niz godina brine o zdravlju Vaših očiju i njihovoj adekvatnoj zaštiti. Pored toga nastojimo da budemo u koraku sa najnovijim trendovima na području očne optike.Trudimo se da uvjek odgovorimo na sve zahtjeve naših klijenata, pa stalno radimo na širenju asortimana i ponude.U našim poslovnicama možete dobiti kompletne oftamološke preglede uz primjenu modernih metoda i aparature, ugradnju stakala. A izborom okvira za dioptriju u našim radnjama učinićete Vaše naočare savršenim aksesoarom.Za kvalitetnu zaštitu od sunca, u ponudi imamo atraktivne i moderne modele brendova kao što su Prada, Ray Ban, Valentino, Salvatore Ferragamo, Police i mnogih drugih. Za pomoć pri odabiru, stručan savjet i sugestiju možete se obratiti ljubaznom osoblju Optike MN.Osim naočara za sunce i optičkih pomagala, možemo se pohvaliti i bogatom ponudom parfema renomiranih svjetskih proizvođača. Svi su dobrodišli da otkriju spektar prefinjenih mirisa i odaberu onaj koji odgovara njihovomsenzibiltetu.

Sunčani dani već su stigli, pa je važno podsjetiti se na važnost zaštite očiju od štetnih sunčevih zraka. Ukoliko još uvijek nemate kvalitetne sunčane naočare, vrijeme je da potražite model koji će savršeno istaknuti vaše crte lica i istovremeno očima pružiti kvalitetnu zaštitu.Osim neodoljivih ponuda za kupovinu sunčanih naočara, ovog smo ljeta smo poseban naglasak stavili i na dioptrijske okvire. Uz velik izbor kvalitetnih dioptrijskih okvira renomiranih proizvođača po povoljnim cijenama, samo za Vas kreirali smo i posebnu ponudu okvira po izuzetnoniskim cijenama.Kod nas uOptici MN Podgorica, takođe možete potražiti dioptrijske okvire iz posebnog asortimana po najpovoljnijoj cijeni.Zadovoljstvo naših klijenata je na prvom mjestu, pa se uz vrhunsku uslugu i proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde kvalitete uvijek trudimo ponuditi još više.

U sklopu naše firme posluju ukupno tri poslovnice, dvije u Podgorici i jedna u Bečićima u sklopu hotela Splendid. Kod nas svako može da nađe savršen modni detalj za sve prilike ali i kvalitet koji je Vašim očima neophodan.Naš cilj je bezuslovno zadovoljstvo i povjerenje kupaca i korisnika usluga.

Izdvajamo se po najboljim cijenama, provjerenom kvalitetu i uslužnosti, a to garantuju naši stalni klijenti!

Lokacija

Komentari (6)

  • Jovana

    Jovana 8 years ago Helpful Review 25

    Najjednostavnije je kada ima da Vam neko pomogne u odabiru suncanih, ili cak i dioptrijskih okvira.Zahvaljujem Vasoj koleginici na vremenu, jer sam zaista bila neodlucna.

  • stevo

    stevo 8 years ago Helpful Review 27

    sve u superlativu

  • Bojana

    Bojana 8 years ago Helpful Review 24

    Zvjezdice su sve rekle, samo bi jos naglasila najveci izbor dioptrijskih okvira.Najbolja Optika u Podgorici.

  • Ljuma

    Ljuma 8 years ago Helpful Review 33

    Vrh velik izbor

  • Ljuma

    Ljuma 8 years ago Helpful Review 20

    Vrh velik izbor

  • sanja

    sanja 8 years ago Helpful Review 23

    samo najbolje!

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak09:00 - 21:00
  • Utorak09:00 - 21:00
  • Srijeda09:00 - 21:00
  • Četvrtak09:00 - 21:00
  • Petak09:00 - 21:00
  • Subota09:00 - 21:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Vaka Đurovića bb
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 6 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Mladen Nilević

  • +38269094094
Dijeli dalje...