OTKUP I PRODAJA POLOVNIH AUTA | CRNA GORA

Petra Miljanica 22, Podgorica
Auto svijet, Automobili
PIB: PREDUZETNIK

Otkup i prodaja polovnih automobila Crna Gora, je ono što volimo i čime se bavimo uspješno već godinama, što dokazuje naš plac polovnih automobila u Podgorici, naselje Zagorič.Podgorica je prijestonica za otkup polovnih automobila jer se u Podgorici i nalazi najveći broj polovnjaka.

Okrenite naš broj, ako vas zanima otkup polovnih automobila u cijeloj Crnoj Gori.

Otkup automobila Crna Gora je jedna od čestih pretraga na domaćem tržištu automobila. Otkup polovnih automobila kod nas je lagan posao kao i besplatna procjena na poziv.Niz godina auto Vam je služio perfektno, ali nema auta koji vječno traje, pa su počeli kvarovi, a vožnja auta na servis je svakodnevnica. Izgleda da održavanje auta više košta od vaših mogućnosti!

Tu smo za vas, i nudimo Vam najbolje cijene za otkup automobila!

Otkup polovnih automobila je naša specijalnost i nećemo vas odbiti kada vidimo godište Vašeg automobila, broj pređenih kilometara, marke auta, ima li ABS i ESP, da li ide na dizel, benzin ili ima plin. Sve što prodavac nudi, mi kupimo. Besplatna procena automobila je zagarantovana!Nakon kupovine na našem placu polovnih automobila, sređen će sačekati novog vlasnika.

Mi smo tu za Vas da vam otkup ili prodaja polovnog automobila prođe lagano i bez muke.

Lokacija

Komentari (3)

  • Lidija

    Lidija 6 years ago Helpful Review 7

    Jedino sta mogu reci za ovu firmu, je da je saradnja sa njima perfektna! Kupila sam auto kod njih prije 3 godine, i dan danas ga vozim.. nijedan kvar..sve je kako je receno. Imala sam losa iskustva sa preprodavcima koje sam kontaktirala u vezi kupovine, a za Davora i Gorana mogu reci da su momci tacni, precizni i kulturni! Sledeca moja kupovina auta bice kod njih. Hvala vam puno!

  • Milos

    Milos 7 years ago Helpful Review 20

    Zato sto cesto mijenjam polovna auta, odlucio sam se za saradnju sa Davorom.Polovni automobili nisu nova vozila, ali posle detaljnog pregleda i sredjivanja za dalju prodaju tehnicka ispravnost ne moze biti upitna.Najbitnija stvar prilikom otkupa polovnog auta kod nas u Crnoj Gori jeste da nema skrivenih mana, i da postoji pozitivna namjera prilikom prodaje polovnog automobila.Sa Davorom sve imam na jednom mjestu, i kupujem polovnjake sa kompletnom dijagnozom. Postoji vise od jedne decenije, sto dovoljno ukazuje i dokazuje da se samo kvalitetom i profesionalnim angazmanom moze ostati u poslu koji za razliku od mnogih drugih trazi vise od zadovoljnog klijenta.Od zadovoljnog klijenta sve najbolje i samo tako nastavi.

  • mija

    mija 6 years ago Helpful Review 15

    Moje je misljenje.je da momak kod kojeg sam kupila automobil i koji kaze da se ne razumije u njih i nije profesionalno.pogotovo sto slijedi da mi kaze da ima ulaganja oko 50 eura u njega a ja sam ulozila 200 i tu nije kraj jer ne moze da prodje tehnicki i ako je garantovao suprotno zbog krova koji je matirao a posle sto sam sve dozivjela necu ni da komentarisem samo ki je nelogicno ovo hvaljenje pogotovo iz razloga sto je ovo auti bilo njegovo makar tako pise u saobracajnoj nije znao za sve kvarove.razocarana sam

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 20:00
  • Utorak08:00 - 20:00
  • Srijeda08:00 - 20:00
  • Četvrtak08:00 - 20:00
  • Petak08:00 - 20:00
  • Subota08:00 - 20:00
  • Nedjelja08:00 - 20:00

Kontakt podaci

Petra Miljanica 22
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 9 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Davor 068

  • +38268841298

Kontakt osoba Davor 067

  • +38267848242

Kontakt osoba Davor 069

  • +38269257523
Dijeli dalje...