PEČENJARA PODGORICA |

Cetinjs bb, Gornja Gorica, Podgorica 81000, Crna Gora
+
+
PEČENJARA PODGORICA | https://registarfirmi.me/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/479/mjestozavasureklamu2-1512159831.jpg 4.5 05 0
Views: 816 Podjeli

Osnovne informacije

Bavimo se na tradicionalan način procesa pečenja,unapređujemo kvalitet usluge i poslovanjada naši kupci i gosti budu maksimalno zadovoljni

PEČENJARA PODGORICA | 

Dugogodišnjim bavljenjem privatnim preduzetništvom i ugostiteljskom djelatnošću rezultiralo je   otvaranjem još jednog ugostiteljskog objekta i to ugostiteljske radnje i pečenjare  u Podgorici.

Bavimo se na tradicionalan način procesa pečenja,unapređujemo kvalitet usluge i poslovanja da naši kupci i gosti budu maksimalno zadovoljni.

 

U našem objektu nudimo razne specijalitete kao što su jagnjeće pečenje, jareće pečenje, praseće pečenje, jagnjeće pečenje ispod peke (sač),teletinu ispod peke, pogaču (hleb) ispod peke, lešo jagnjetinu i jaretinu, specijalitete sa roštilja, ribe, jela po narudžbi, gotova jela koja možete probati u ugodnom ambijentu našeg objekta ili dobiti direktno u Vaše preduzeće kao topli obrok za Vaše zaposlene svakodnevno.

Naša vizija je da Vam u našem prostoru uz profesionalno osoblje i ugodan ambijent omogućimo vrhunsko uživanje u našim specijalitetima. Omogućimo ugodno opuštanje nakon napornog radnog dana, organizujemo Vaše poslovne ručkove, porodične proslave, svadbe, krštenje i sve druge vrste okupljanja.

Vrhunska usluga, pristupačne cijene i zaista izvanredan ukus i miris pečenja na ražnju. Jagnjeće i praseće pečenje koje za Vas pripremaju naši majstori, oduševiće Vas svojim neodoljvim ukusom i navesti da ponovo svratite do nas.

 

Vrsta djelatnosti:
Agent/Zastupnik
Keywords:
  • PIB:
  • .

Map Location

Map Directions
Map Directions

Komentari vezani za ovu firmu...

Dodaj komentar

Još uvjek nama komentara za ovu firmu! Budite prvi, napišite svoje utiske!

Lociraj ovu firmu

Business has not been claimed

Cetinjs bb, Gornja Gorica, Podgorica 81000, Crna Gora
+
+