POLIKLINIKA PODGORICA | PZU DIAGNOSTICA

Bulevar Save Kovačevića 22, Podgorica 81000, Montenegro
+382 20 633 729
+382 67 633 322
POLIKLINIKA PODGORICA | PZU DIAGNOSTICA https://registarfirmi.me/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/405/logo-1490606044.png 4.8 05 7
Views: 2075 Podjeli

Galerija

Osnovne informacije

Poliklinika Diagnostica - Zdravstvena ustanova od povjerenja!

POLIKLINIKA PODGORICA |  PZU DIAGNOSTICA 

Poliklinika Diagnostica osnovana je u Podgorici 2008. godine kao medicinska laboratorija i prepoznata je kao privatna zdravstvena ustanova sa jedinstvenim dijagnostičkim mogućnostima kada je riječ  o mikrobiologiji i biohemiji. Pet godina kasnije Poliklinika Diagnostica je proširila svoju djelatnost i uspostavlja ambulantu za internu medicinu sa pratećim konsultantima i kabinet za ultrazvuk. 2014. godine Diagnostica je dobila status poliklinike i ubrzo potom prošrila oblast djelovanja i na medicinu rada.

    USLUGE POLIKLINIKE DIAGNOSTICA:

*INTERNA MEDICINA:

  • Internistički pregled (sa i bez EKG-a)
  • EKG (sa opisom i bez)
  • Konsultantski specijalistički pregled
  • Ultrazvučni pregledi
  • Dopler krvnih sudova, renalnih arterija, portnog sistema
  • Holter EKG
  • Holter krvnog pristiska
  • Ergometrija

*AMBULANTA MEDICINE RADA:

Ljekarska uvjerenja o sposobnosti za rad, upravljanjem motornim vozilima, posjedovanjem vatrenog oružja, ljekarska uvjerenja - periodični sistematski regledi i sistematski pregledi za sportiste.

*LABORATORIJA:

-Bakteriologija

-Mikrobiologija:

-Parazitologija

-Virusologija/Serologija

-Biohemija

-Hematologija

-Hormoni

* PCR - Molekularna dijagnostika: 

-HPV tipizacija (prevencija raka grlića materice)

-Hlamidija i gonokok (polno prenosive bolesti)

-HCV

Poliklinika Diagnostica iz Podgorice pruža čitav niz analiza i pregleda u potpuno odgovarajuće opremljenim prostorijama, u skladu sa normama,  na preko 300m kvatratnih, funkcionalnih kako za zaposlene tako i za korisnike naših usluga. Ova privatna zdravstvena ustanova obezbijediće Vam kompletnu zdravstvenu uslugu zahvaljujući profesionalnom, stručnom  i posvećenom timu zaposlenih u poliklinici kao i najsavremenijom opremom koju posjeduje. Inovativnost, stručnost i posvećenost učinili su da Poliklinika Diagnostica bude jedna od vodećih u Crnoj Gori, nudi sve na jednom mjestu -dijagnostiku, preglede i liječenje. 

U mikrobiološkoj laboratoriji poliklinike Diagnostica radi ljekar specijalista mikrobiologije sa parazitologijom, u biohemijskoj laboratoriji specijalista medicinske biohemije, a pored njih tu je i neophodan broj medicinskih tehničara. Svi zaposleni posjeduju znanja i vještine, kao i obučenost i utreniranost za obavljanje ove djelatnosti.

Što se tiče ultrazvučne dijagnostike i ambulanti interne medicine i specifične zdravstvene zaštite, u poliklinici Diagnostica u Podgorici, uposleni su vrhunski stručnjaci, specijalisti ovih oblasti koji uz pomoć konsultanata specijalista razičitih grana medicine, rješavaju sve zdravstvene probleme.

U cilju postizanja vjerodostojnih i preciznih rezultata pretraga, poliklinika Diagnostica koristi najkvaliteniju opremu najnovije generacije, takođe reagensi i dijagnostikumi koje koristimo isključivo su najkvalitetnijih renomiranih svjetskih proizvođača. 

Poliklinika Diagnostica, Podgorica, od samog osnivanja vodi računa o načinu izvođenja dijagnostičkih analliza i testova i za to je obezbjeđen stučan i kvalifikovan kadar medicinskog osoblja. Takođe, za uspjehe koje poliklinika niže sve ove godine, odgovorno je i konstantno ulaganje u kvalitetnu i tehnološki naprednu opremu, reagense, materijale, pribor i svu ostalu potrebnu opremu za dijagnostiku i liječenje. Pored ovih uslova, poliklinika Diagnostica ispunjava sve norme predviđene zakonom i pruža usluge u skladu sa međunarodnim standardima predviđenim za rad laboratorije i poliklinike. 

Poliklinika Diagnostica omogućava vam da na jednom mjestu, u prijatnom ambijentu i za kratko vrijeme obavite sve neophodne preglede i analize. U poliklinici dočekaće Vas ljubazno osoblje posvećeno isključivo Vama i na najefikasniji način organizovati preglede. Ističemo da u poliklinici Diagnostica u Podgorici rezultate laboratorijskih analiza možete dobiti u najkraćem mogućem roku.

Kvalitet medicinske usluge, moderna tehnologija i briga za svakog pacijenta glavne su karakteristike poliklinike Diagnostica. Naš jedini cilj je osiguravanje zdravlja i zadovoljstva svih korisnika zdravstvenih usluga naše poliklinike. Garantujemo najkvalitetnije medicinske usluge u Crnoj Gori, pružićemo Vam brigu, vrijeme i razumijevanje. Kako bi smo u tome uvijek bili uspješni, konstantno radimo na unaprijeđenju znanja, organizacije i uvođenjem uvjek novih i najsavremenijih metoda dijagnostikovanja i liječenja. Poliklinika Diagnostica iz Podgorice vodi brigu o Vašem zdravlju na najbolji mogući način, a štedi Vam vrijeme i novac.

Poliklinika Diagnostica nastaviće da širi spektar svojih usluga i u narednom periodu ali i da razvija saradnju sa klinikama, ordinacijama i ljekarima. Kvalitet naših usluga prepoznalo je više desetina hiljada ljudi, neka Poliklinika Diagnostica iz Podgorice bude i Vaša zdravstvena ustanova od povjerenja!

Diagnostica - Bulevar Save Kovačevića 22:   020/633-729, 067/633-322

 

Diagnostica - Ulica Meše Selimovića 18:        020/269-269,  067/332-466

Vrsta djelatnosti:
Uslužne djelatnosti
Keywords:
Business Locations:
Bulevar Save Kovačevića 22, Podgorica 81000, Montenegro
Meše Selimovića 18, Podgorica 81000, ---, ---    +382 20 269 269
  • PIB:
  • 02688492

Map Location

Map Directions
Map Directions

Komentari vezani za ovu firmu...

Dodaj komentar

Lociraj ovu firmu

Business has not been claimed

Bulevar Save Kovačevića 22, Podgorica 81000, Montenegro

Contact Persons

Social Networks

Radno vrijeme

Radno vrijeme

ponedeljak
07:00 - 20:00
utorak
07:00 - 20:00
sreda
07:00 - 20:00
četvrtak
07:00 - 20:00
petak
07:00 - 20:00
subota
07:00 - 14:00
nedelja
NE - RADIMO