HORECA D.O.O | BUDVA

II Ulica 49, Budva 85310, Montenegro
+38233451499
HORECA D.O.O | BUDVA https://registarfirmi.me/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/87/naslovna-1454155045-1456432869.jpg 4.54545 05 1
Views: 3024 Podjeli

Galerija

Osnovne informacije

Pozovite nas, da zajedno napravimo savršenstvo po pitanju kvaliteta i ponude kafe u vašem ugostiteljskom objektu ili kancelariji.

DISTRIBUCIJA I PRODAJA ESPRESSO KAFE CRNA GORA, BUDVA

Preduzeće HORECA TRADE d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer za „Vergnano“ espresso kafu na teritoriji Crne Gore. Caffe Vergnano sa sjedištem u Torinu, je najstarija registrovana fabrika za preradu kafe u Italiji i jedan je od lidera u oblasti kafe koja datira iz 1882. godine. Zastupljena je u preko 60 zemalja svijeta. Za  prestižan kvalitet kafe, osim vrhunskih sirovina, zaslužna je i tradicionalna metoda sporog prženja gdje se iz zrna dobija maksimum. Takođe zastupamo i poznate italijanske kuće koje proizvode opremu za kafu. Sjedište firme se nalazi u Budvi.


U opisu naše djelatnosti je distribucija kafe u ugostiteljskim objektima, servis i prodaja kafemata i opreme, kao i obuka od strane licenciranog osoblja za rad na kafe aparatima.
Takođe smo dali veliki akcenat na ponudu malih kafe aparata koji koriste kapsule za pripremu espresso kafe u kancelarijama, salonima, manjim ugostiteljskim objektima i bilo kojim drugim mjestima gdje postoji potreba za konzumiranjem espresso kafe.


Pored ponuda za kafu, kod nas ćete pronaći mnoštvo pratećih artikala za konzumiranje i serviranje kafe i ostalih toplih napitaka: tople čokolade, čajeve, kartonske čaše za kafu za ponijeti, nepovratne kašikice za kafu, ugostiteljski šećer u kesicama bijeli i smeđi (po želji sa logom vaše firme), med u kesicama, posude za pripremu kapućina, sredstva za održavanje kafemata razne rezervne dijelove za opremu i još mnogo sitnica koje su neophodne za vaš rad.

 

Ponuda-aparat-Profi-Cook  aparat-za-pjenu-od-mlijeka-vergnano  aparat-za-espresso-kafu-Capsy

    


Stojimo vam na raspolaganju da zajedno napravimo savršenstvo po pitanju kvaliteta i ponude kafe u vašem ugostiteljskom objektu ili kancelariji.

 

 

Vrsta djelatnosti:
Vele-trgovina
Keywords:
  • PIB:
  • 02896974

Map Location

Map Directions
Map Directions

Komentari vezani za ovu firmu...

Dodaj komentar

Lociraj ovu firmu

Business has not been claimed

II Ulica 49, Budva 85310, Montenegro

Contact Persons

Saša (+)

Social Networks