ZOKI MOBILE

Ul. Jadranski put CDS Lokal Br. 6 bb, Budva
Elektronika i IT usluge, Prodaja mobilnih telefona, Mobilni telefoni i oprema
PIB: 02901358

PRODAJA MOBILNIH TELEFONA BUDVA i prateće opreme.Najbrža dostava (BESPLATNA) u toku dana na cijeloj teritoriji Crne Gore. Otkup novih telefona, kompenzacija staro za novo.Otkup neispravnih telefona.Zoki Mobile 10 + Budva posluje na Crnogorsko tržište više od jedne decenije sa primarnom delatnošću prodajom i popravkom mobilnih telefona.

U toku je velika rasprodaja, extra povoljne cijene za sve modele mobilnih telefona!

Kod svih nas postoje posebne potrebe i želje, kada biramo da kupujemo mobilni telefon. Različita su interesovanja do brzine, preciznost, izdržljivost baterije, ili što bolje kamere. Kod Zoki Mobile Budva, je najveći izbor mobilnih telefona, ali sigurno da ne postoji telefon koji može da zadovolji sve ove potrebe i odgovori na zahtjeve koje imaju različiti korisnici. Najjednostavniji način odabira jeste da dođete u našu radnju prodaje mobilnih telefona u Budvi, i pogledate veliki izbor koji posjedujemo, i pri odabiru neki model telefona će vam ljepše ležati u ruci, drugi će vam biti estetski primamljiviji, dok će treći možda odgovarati vašim poslovnim potrebama. Zato prije nego se odlučite da posjetite Zoki Mobile Budva, važno da unaprijed znate šta da očekujete od kupovine novog mobilnog telefona i šta vam je značajno za svakodnevnu upotrebu. Uključite ga, pregledajte aplikacije, vidite da li je sistem logičan ili konstantno pritiskate pogrešne dugmiće misleći da ćete se vratiti nazad ili da ćete uključiti neku aplikaciju.Prislonite slušalicu na uvo, da provjerite da li vam je aparat pogodan za držanje u ruci, jer ipak ćete ga koristiti svakodnevno.Ovo su neki od osnovnih koraka koji vam mogu pomoći da pronađete mobilni aparat koji će odgovoriti na sve vaše zahtjeve. Ako dobro istražite svoje potrebe, biće vam jednostavnije da donesete odluku.

U skladu sa poslovnom politikom firme, svi prodajni artikli (servisni alati, rezervni djelovi i dodatna oprema) su viskokog kvaliteta i modernog dizajna.Svi proizvodi koje nudimo, u zavisnosti od vrste i namjene, dolaze sa garancijom od 6-24 meseci. Cjelokupnu ponudu proizvoda možete pogledati na našoj internet stranici, sa uvek ažurnim artiklima i cijenama.

NAJVEĆI IZBOR MOBILNIH TELEFONA BUDVA

Vršimo prodaju novih mobilnih telefona svih proizvođača. Prodajemo i ekstra modele na osnovu posebnih zahtjeva klijenata i saradnika.

NOVO U PONUDI!!! CAT S60 iPhone 7 i iPhone 7 PLUS

salon mobilnih telefona budva 1

PRODAJA PRATEĆE OPREME

Posjedujemo Velik asortiman prodaje telefona i prateće opreme Budva u koju spadaju:- futrole,- maske,- vezice,- handsfree slušalice,- bluetooth,- infrared,- memorijske kartice

U našim radnjama možete naći opremu za sve vrste telefona.Našu opremu nudimo po najpovoljnoj cijeni.Posjetite nas, imamo najnovije modele od najpoznatijih svetskih brendova. Takođe imamo i veliki izbor originalne opreme za Vaše telefone.

Vaš Zoki Mobile 10+.

Lokacija

Povezani profili

Komentari (3)

  • Jovan

    Jovan 8 years ago Helpful Review 10

    Sve na jednom mjestu!!

  • Srdja

    Srdja 8 years ago Helpful Review 10

    Ako ko Prodaje mobilne telefone u Budvi, prati trendove i nabavlja uvijek prvi najnovije modele, onda je to Zoki Mobile.

  • Vlatko Ljumovic

    Vlatko Ljumovic 8 years ago Helpful Review 3

    Najbolje cijene i najveća ponuda mobilnih telefona u Budvi! Zoki mobile prodavnica....

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak09:00 - 22:00
  • Utorak09:00 - 22:00
  • Srijeda09:00 - 22:00
  • Četvrtak09:00 - 22:00
  • Petak09:00 - 22:00
  • Subota09:00 - 22:00
  • Nedjelja09:00 - 22:00

Kontakt podaci

Zoki Mobile 10+

Ul. Jadranski put CDS Lokal Br. 6 bb
85310
Budva

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 9 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Zoki

  • +382 68 10 10 10
Dijeli dalje...