TARKETT LAMINAT PARKET | ĆILIMARA D.O.O PODGORICA

Dalmatinska ulica 58 a, Podgorica 81000, Montenegro
+38267664287
TARKETT LAMINAT PARKET | ĆILIMARA D.O.O PODGORICA https://registarfirmi.me/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/170/cilimara-podgorica-tepisi-1458916999.jpg 4 05 1
Views: 5235 Podjeli

Osnovne informacije

Posjetite nas i sigurno ćete izaći zadovoljni!

TARKET LAMINAT PARKET  PODGORICA

Tarket parket iz kolekcije Tango je napravljen od najboljih evropskih i egzotičnih drvnih vrsta. Tarkett parket Tango unosi ljepotu u svaki dom dajući mu notu topline izuzetnosti i autentičnosti. Razlike u strukturi drveta su dodatno naglašene bojenjem i četkanjem parketa kako bi dobili luksuzan izgled Tango parketa.Gornji sloj parketa Tango napravljen je iz jednog komada drveta koje pokazuje punu osobnost i karakter izabrane drvne vrste. Ovo je unikatan višeslojni parket sa svim svojim različitostima u strukturi – svaka daska Tango parketa je jedinstvena. Tango parket se izradjuje u daskama velikog formata dimenzija 2215 x 164 mm koje u svakom enterijeru stvaraju ocećaj monumentalnosti i prostranosti. Ugradnja Tarkett parketa je veoma jednostavna imajući u vidu da su sve daske parketa završno profilisane. Čišćenje i održavanje Tarkett višeslojnog parketa je izuzetno jednostavno uz odgovarajuće Tarkett proizvode za održavanje parketa.
prodaja-tarketa-cijena-tango-podgorica

Tarkett parket nudi širok spektar vrsta drveta iz cijelog svijeta, želeći da ispuni očekivanja i potrebe svojih korisnika, da postane deo njihovog svakodnevnog života i unese toplinu u njihove domove. Kolekcija Tarkett parketa nudi sve, od tradicionalnog parketa poput hrasta, voljenog zbog svoje tvrdoće i trajnosti, pa sve do egzotičnih vrsta drveta, kao što su kempas, jatoba, afrički mahagoni.

Karakteristike kolekcije tarketta parketa Tango površina jeste što je Tango parketa izradjena je od jednog komada drveta;svaka daska Tango parketa je unikatna;višeslojni parket;najkvalitetnije drvne vrste iz cijelog svijeta;100% ekološki pod;dugotrajna podna obloga;prirodan;jednostavna i brza ugradnja;jednostavan za održavanje;
pogodan za instalaciju preko sistema podnog grijanja

 

Laminat Vam  nudi osjećaj prostranstva. Njegovi ujednačeni dezeni i skriveni spojevi dasaka učiniće da imate doživljaj povezanosti svih prostorija u Vašoj kući ili stanu u jednu cjelinu. Zbog savršeno dobro uklopljenih šara laminati iz ove kolekcije ostavljaju utisak posebne urednosti. Njihove neutralne boje daju im u potpunosti prirodan izgled, a sam pod napravljen iz "jedne ploče" izgleda čudnovato i fascinantno. Igra različitih nijansi boja i sjenki daje laminatima iz ove kolekcije posebnu notu topline i nježnosti. Zahvaljujući njihovim karakteristikama oni su idealna podna obloga za prostorije u kojima je velika frekvencija prohoda, kao što su hodnici i dnevne sobe.

laminat-polaris-cijena-podgorica

prodaja-laminata-cijena-podgorica

Laminat je podna obloga koju u najvećem procentu čini drvo – više od 80%. Zahvaljujući velikom procentu drveta u svom sastavu, laminat je izuzetno udoban pri hodu i topao pod nogama.

Laminat se sastoji iz četiri sloja:

    površinski sloj, koji obezbeđuje trajnost i otpornost na habanje;
    dekorativni sloj, koji daje konačan izgled i obezbeđuje neograničene mogućnosti kreiranja dezena;
    noseći sloj, koji se sastoji od drvene vlaknatice velike gustine, koja daje čvrstinu podu;
    poslednji, balansirajući sloj štiti pod od prodora vlage.

Zahvaljujući svojoj konstrukciji, laminatni podovi su veoma otporni na udubljenja i ogrebotine prilikom pada različitih predmeta na pod, kao i tokom svakodnevne upotrebe u Vašem domu. Tarkett laminat se ne kliže, što je posebno važno u kupatilima i kuhinjama.Zahvaljujući novim sistemima spajanja, laminatni podovi se jednostavno ugrađuju. Akustična podloga Tarkett laminata omogućava zadržavanje buke izvan Vašeg životnog prostora. Za održavanje je potrebno samo redovno brisanje i usisavanje.

Za pomoć oko odabira odgovarajućeg laminata za Vaš dom kliknite ovde.
Ukoliko su Vam potrebne cijene laminata, možete kontaktirati  nas slobodno kontaktirati

 

Vrsta djelatnosti:
Maloprodaja
Keywords:
  • PIB:
  • 02324318

Map Location

Map Directions
Map Directions

Komentari vezani za ovu firmu...

Dodaj komentar

  • Sve !

    ,

    Kod Vas je zaista veliki izbor podnih obloga laminata i tarketa.Cijene su dosta prihvatljive s oby+zirom na kvalitet.Ono što me je najviše iznenadilo jeste da vršite i ugradnju.Tako da kupovinom kod Vas tarketa dobijete i kompletnu uslugu, i ne tražite se sa majstorima.
    Ocjena komentara:

Lociraj ovu firmu

Business has not been claimed

Dalmatinska ulica 58 a, Podgorica 81000, Montenegro

Contact Persons

Srdjan (+)

Social Networks

Radno vrijeme

Radno vrijeme

ponedeljak
08:00 - 21:00
utorak
08:00 - 21:00
sreda
08:00 - 21:00
četvrtak
08:00 - 21:00
petak
08:00 - 21:00
subota
08:00 - 21:00