PVC ALU BRAVARIJA BAR | TSM COMPANY D.O.O BAR

Bartula bb, Bar 85000, Montenegro
+38269662211
PVC ALU BRAVARIJA BAR | TSM COMPANY D.O.O BAR https://registarfirmi.me/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/244/pvccc-1464263080.jpg 4.55 05 1
Views: 3566 Podjeli

Galerija

Osnovne informacije

Kvalitetom proizvoda i usluga težimo premašivanju očekivanja naših klijenata.

PVC ALU BRAVARIJA BAR | TSM COMPANY D.O.O BAR

TSM company iz Bara kao jedna od manjih, ali uspješnih kompanija u blasti pvc i alu bravarije u Baru, i na crnogorskom tržištu postoji od 2009. godine. Osnovnu djelatnost firme predstavlja veleprodaja pvc prozorskih sistema i wpc podova njemačke firme GARGIULO čiji smo distributeri za Crnu Goru. Međutim, kao rezultat uspješnog rada TSM company iz Bara u prethodnim godinama, dugujemo i samoj prozvodnji pvc i alu bravarije s kojom smo se  počeli  baviti.Takođe  proizvodnju prati izrada roletni, grila, komarnika, rolo i segmentnih garažnih vrata, venecijanera, rolo i trakastih zavjesa. Novitet u ponudi naše kompanije su unutrašnja sobna vrata.Naša kompanija za izradu pvc i alu bravarije koristi profile  njemačkog porijekla  koji spadaju u A klasu profila, te samim tim imaju dug vijek, kvalitet i postojanost. Okovi su takođe njemačke proizvodnje, firme ROTO-NT o čijoj izdržljivosti i kvalitetu ne treba puno trošiti riječi. Dovoljno je naglasiti da daju garanciju od 10 godina, koja podrazumijeva pravilno rukovanje i održavanje.

alu-pvc-bravarija-cijena-bar-85000

Odabir stolarije predstavlja veoma bitnu odluku, pa zato  zahtjeva pažljivo biranje, kako estetskih i funkcionalnih stavki, tako i odabir profila koji se koriste u izradi pvc i alu stolarije. Shodno zahtjevima kupaca iz ponude izdvajamo više serija, na primjer :

-petokomorni wingo ad 70mm sa dva dihtunga

-šestokomorni wingo ad 80mm sa dva dihtunga

-šestokomorni wingo ad 80mm sa tri dihtunga

ALU i PVC bravarije  imaju tvrdu površinu koje spriječavaju uticaj vremenskih prilika i pružaju toplontnu izolaciju. Estetski su zadovoljavajuće, lako se održavaju, a povećavaju i nivo bezbjednosti. Stabilne su strukture i ne propuštaju vodu. Mogu da se usklade sa većinom arhitektonskih rješenja i dostupne su u više boja.

WPC podovi predstavljaju privlačan, siguran i tajan izbor. Sve daske su bez čvorova, potpuno iste boje, oblika i dimenzija. Spoljna WPC podna obloga izgleda kao drvo, ali je veće otpornosti. Površina se oblikuje tako da spriječava klizanje. Jedna od prednosti koju valja istaknuti jeste da wpc podove ne treba održavati.

alu-pvc-wpc-stolarija-cijena-bar-85000

TSM company iz Bara je  prilagodljiv i pouzdan partner kada su u pitanju alu i pvc stolarija. Kvalitetom proizvoda i usluga težimo premašivanju očekivanja naših klijenata. Dugogodišnje iskustvo, rezultati dosadašnjeg poslovanja i praćenje trendova u oblasti pvc i alu bravarije naša su garancija za Vaše zadovoljstvo.

 

Vrsta djelatnosti:
Manufaktura/proizvodnja
Keywords:
  • PIB:
  • 02856921

Map Location

Map Directions
Map Directions

Komentari vezani za ovu firmu...

Dodaj komentar

Lociraj ovu firmu

Business has not been claimed

Bartula bb, Bar 85000, Montenegro

Contact Persons

Semir Toskić (+)

Social Networks

Radno vrijeme

Radno vrijeme

ponedeljak
07:00 - 15:00
utorak
07:00 - 15:00
sreda
07:00 - 15:00
četvrtak
07:00 - 15:00
petak
07:00 - 15:00
subota
07:00 - 15:00
nedelja
ne - radimo