PVC ALU BRAVARIJA PODGORICA | NIVON D.O.O PODGORICA

AVNOJ-a 11, Podgorica 81000, Montenegro
+38220660606
+38269019287
PVC ALU BRAVARIJA PODGORICA | NIVON D.O.O PODGORICA https://registarfirmi.me/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/215/about-us-1462904044.jpg 4.36364 05 2
Views: 12247 Podjeli

Galerija

Osnovne informacije

Spremni smo odgovoriti na najveće zahtjeve naših klijenata, pozovite i provjerite nas !

PVC ALU BRAVARIJA PODGORICA| NIVON D.O.O PODGORICA

pvc-prozori-podgorica

S obzirom da se posljednjih godina zbog sve skupljih energenata sve veći značaj pridodaje toplinskoj i zvučnoj izolaciji objekata, proizvodi od PVC-a se nameću kao optimalan odabir pa postaju najzastupljeniji na tržištu građevinske stolarije.
Osim savremenog dizajna oni zadovoljavaju i drugim zahtjevima poput bolje toplinske izolacije, visokog nivoa protivprovalne zaštite u skladu sa Vašim individualnim željama i mogućnostima, velikim izborom oblika i boja, te dugovječnošću i jednostavnim održavanjem.

Pvc Vrata kao glavni ulaz u Vaš dom moraju biti savršena što se tiče zaštite, funkcionalnosti ali i estetike. Sva naša vrata izrađuju se od masivnih PVC profila s pocinčanim željeznim ojačanjima, te su opremljena protivprovalnim okovom s višestrukim zatvaranjem. Način otvaranja i izgled birate sami od osnovnih modela s ravnim i kosim prečkama  s ukrasnim panelima.Ispune su dostupne u debljini od 24mm, a veći dio od 36mm i 40mm, što omogućuje bolju zvučnu i toplinsku izolaciju.

pvc-vrata-podgoricaPvc Balkonska vrata, zavisno od veličine i težine stakala koja po Vašoj želji ugrađujemo, možemo napraviti od klasičnog prozorskog krila 68 milimetara ili ojačanog, ako je težina stakala veća ( troslojno ) 87 mm. Debljina stakla koja se može ugraditi u balkonska vrata je 24 mm, 36 mm, 40 mm.

Aluminijska Bravarija -Profili s prekinutim termičkim mostom
Profili s prekinutim toplinskim mostom imaju visoka svojstva čvrstoće, nosivosti, kvalitete i odlične toplinske izolacije. Profili se sastoje od dva dijela koji su spojeni poliamidnim štapom. Na taj se način spriječava prenos topline i hladnoće s vanjske na unutrašnju stijenu i obratno.

Aluminijska Bravarija-Hladni profili
Hladni profil preporučujemo za  ugradnju na pozicije gdje ne postoje velike  temperaturne razlika između unutrašnjeg  i spoljašnjeg prostora jer bi u suprotnom moglo doći do kondenzovanja vodene pare s obzirom na loša izolacijska svojstva.
Svi materijali koje koristimo su ekološki prihvatljivi, ne utiču štetno na zdravlje ljudi i u potpunosti se mogu reciklirati.Partneri smo vodećih svjetskih proizvođača profila za građevinsku industriju.Obrađuju polimere preko 40 godina, te su kroz to iskustvo razvili više visokokvalitetnih sastava profila za građevinsku stolariju.U tim sistemima profila za prozore, vrata, roletne, grilje, zimske vrtove i fasade možete se sa sigurnošću pouzdati.Sastavi profila razlikuju se zavisno od namjene željenog proizvoda. Ono što mi imamo u ponudi možete vidjeti u rubrici pvc profili, bez obzira radi li se o ugradbenoj dubini 70, 80 ili 86 mm.Profile je moguće dobiti u velikom izboru boja koje možete vidjeti u našem katalogu boja, a svi oblici stolarije se prilagođavaju vašim željama.

pvc-stijene-podgorica

ALU i PVC Prozori    Ulazna vrata    Zastakljivanje terasa    Stakleni krovovi    Grilje - žaluzine, roletne    Brisolei    Garažna vrata    Aluminijumske ograde    Aluminijumske pergole Nastrešnice    Klizni sistemi    Ventilirajuće fasade    Strukturalne Polustrukturalne i Standardne fasade

Tržište i povjerenje klijenata širom Crne Gore osvojili smo kontinuiranim stručnim i praktičnim osposobljavanjem našeg profesionalnog tima, koji uspješno u svakodnevni rad ugrađuje najnovija svjetska tehnološka i tehnička znanja iz ove oblasti, uz saradnju s vrhunskim dobavljačima i kooperantima.

Na Vaš poziv, potpuno besplatno, dolazimo da Vas saslušamo i predložimo Vam najbolje materijale i rješenja!
Odabrani tip stolarije izrađujemo u roku od 7 do 10 dana!
Kvalitetan materijal i završna obrada su na prvom mjestu!
Gdje god da se u Crnoj Gori nalazite, isporuka je besplatna!
Ne morate da brinete o tome i danima čekate na skupu isporuku!
Naš tim za ugradnju će se pažljivo pobrinuti da finom završnom obradom ugradi elemente stolarije na Vašoj lokaciji!
Iako poslednje u ovom razrađenom nizu, zadovoljstvo naših kupaca i korisnika je uvijek na prvom mjestu!

Namjeravate li renovirati objekat ili čak imate novogradnju, sigurno ćete biti zadovoljni našom uslugom u svakoj pojedinoj fazi od savjetovanja i planiranja do realizacije.Uz višegodišnje iskustvo i najbolje reference, spremni smo odgovoriti na najveće zahtjeve naših klijenata iz bilo kojeg dijela našeg poslovanja.

 

Vrsta djelatnosti:
Manufaktura/proizvodnja
Keywords:
  • PIB:
  • 02656477

Map Location

Map Directions
Map Directions

Komentari vezani za ovu firmu...

Dodaj komentar

Lociraj ovu firmu

Business has not been claimed

AVNOJ-a 11, Podgorica 81000, Montenegro

Contact Persons

Milorad (+)
Krivokapić

Social Networks

Radno vrijeme

Radno vrijeme

ponedeljak
08:00 - 16:00
utorak
08:00 - 16:00
sreda
08:00 - 16:00
četvrtak
08:00 - 16:00
petak
08:00 - 16:00
subota
08:00 - 16:00
nedelja
NE - RADIMO