Registar

Sve firme na jednom mjestu!

ALUKOV MONTENEGRO D.O.O

Ive Lole Ribara 22, Budva
Dom i bašta, Bazeni

Alukov Montenegro je na crnogorskom trzistu prisutan od 2007 godine. Za to vrijeme smo uspjeli predstaviti i približiti nove proizvode koji nisu bili prisutni na našim prostorima.

Naš proizvodni program obuhvata preko 30 modela pokrivača. Glavna podjela je izvršena na pokrivače za bazene, pokrivače za terase i pokrivače za SPA program. Pokrivači za bazene se dalje djele na nisku liniju do 1m visine, srednju liniju do 2 m visine, visoku liniju do 3 m visine.

Svi naši pokrivači se rade po mjeri klijenta, a od toga zavisi i sama cijena.

Osim za bazene u našoj ponudi imamo modele za masažne bazene (modeli orlando i sunhause) i modele za pokrivanje terasa (modeli corso i veranda). U praksi imamo dosta primjera gdje se model corso koristio za zimske bašte ispred porodičnih kuća kao i za pokrivanje terasa restorana i cafe barova.

Alukov je dio IPC Tima (Inter Pool Cover Team).

Inter Pool Cover Team je europsko udruženje za proizvodnju i prodaju teleskopskih pokrivača za bazene, čiji je Alukov Montenegro član. Za naše kupce to znači da imaju direktan pristup jednoj od najvećih kompanija u ovoj oblasti. IPC je lider u inovacijama a sve se to direktno prenosi na naše tržište. Alukov Montenegro kao član IPC grupe mora poštovati stroge norme kvaliteta, procedure koje propisuje IPC. Sve to doprinosi podizanju kvaliteta usluge koji Alukov Montenegro pruža svojim klijentima.

OPŠIRNIJE O NAŠOJ PONUDI ZA POKRIVANJE BAZENA: http://www.alukov.me

OPŠIRNIJE O NAŠOJ PONUDI ZA IZRADU BAZENA: Compass Pools Crna Gora čiji smo generalni zastupnik za Crnu Goru.

Lokacija

Komentari (1)

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 16:00
  • Utorak08:00 - 16:00
  • Srijeda08:00 - 16:00
  • Četvrtak08:00 - 16:00
  • Petak08:00 - 16:00
  • Subota08:00 - 16:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Ive Lole Ribara 22
85310
Budva

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 10 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...