Registar

Sve firme na jednom mjestu!

APARTMANI PANSION 10

Pavla Rovinskog 10, Cetinje
Turizam, Apartmani

IZDAVANJE APARTMANA CETINJE. Želite pronaći idealni spoj cijene i komfora, iznajmite apartmane u srcu Cetinja.Smješten u Cetinjskom polju, ispod planine Lovcen, Cetinje je grad koji je rizničar crnogorskog kulturnog i istorijskog nasledja. Udaljen 37 km od glavnog grada Podgorice i 29 km od metropole turizma Budve, Cetinje predstavlja kulturni i istorijski centar Crne Gore.

Da biste osjetili duh više vjekovne istorije,kulture i tradicije,isklesane čuvenim cetinjskim kišama i protkane mirisom lipa, posjetite ‘‘Pansion 10’’ porodice Gagović. Smješten u mirisnom dijelu Cetinja, na svega 10 minuta od istorijskog jezgra grada, ovaj pansion odiše gostoprimljivošću i druželjubivošću domaćina.

‘‘Pansion 10’’ nudi smještaj u lijepo uređenim i komfornim sobama opremljenim internetom i kablovskom televizijom, a možete ga naći u centru Bulevara prekrivenog raskošnim stablima lipa, koje predstavljaju simbol ovog grada. Sobe se nalaze na drugom spratu dvospratne kuće, koje uključuju zelenilom okružene balkone namijenjene samo Vama na kojima možete uživati u prijatnoj hladovini.Ukoliko se odlučite posjetiti ovaj prelijepi grad, ne propustite osjetiti i toplinu ‘’Pansiona 10’’.

Opšte Pogodnosti

sobe za nepušače, sobe sa antialergenskom posteljinom prostor za pušače, zvučno izolovane sobe, grejanje, terasa, terasa za sunčanje

Prevoz

transfer od/do aerodroma, usluga prevoza od/do aerodroma (uz doplatu), usluga prevoza (uz doplatu), bicikli na raspolaganju (besplatno)

Usluge čišćenja

usluga pranja veša, Usluge čišćenja, usluga peglanja

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Pansion 10

Pavla Rovinskog 10
81250
Cetinje

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 8 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...