Registar

Sve firme na jednom mjestu!

BILJNA APOTEKA

Cetinjski put, Podgorica
Ljepota i Zdravlje, Apoteke

Asortiman proizvoda, način izrade, kvalitet, neškodljivost, stručni savjeti, ljubaznost zaposlenih i stalno angažovanje da se biljni lijek uvede, prije svega u preventivu i liječenje, čine je jedinstvenom.Fitoperparati se izrađuju po recepturama iz manastirskih riznica nastalih kroz viševjekovno iskustvo, prilagođeni savremenim farmaceutskim metodama i garancija su ljekovitosti i kvaliteta. Recepture su plod dugogodišnjeg rada utemeljenog na tradicionalnom iskustvu koje je i naučno potvrđeno. U svijetu je sve očiglednije nastojanje da se sintetski lijek u svakom mogućem slučaju zamijeni biljnim lijekom. U izradi preparata se koriste kvalitetni, isključivo prirodni materijali, kao što su biljna ulja, medovi, biljne masti i voskovi. Srž svih preparata je izuzetno kvalitetno ljekovito bilje našeg podneblja.

Upornim i stručnim radom izrađena je paleta novih proizvoda (čajnih mješavina, kapi, sirupa, gelova, eliksira) na čijim recepturama je godinama brižljivo radiđeno.Odgovorna osoba pod čijim se stručnim nadzorom vrši izrada pomenutih preparata i koja garantuje za kvalitet je dr sc Dragica Bojović mr ph spec. ljekovitog bilja. Uz stručni savjet i ljubaznost zaposlenih o svakom preparatu možete dobiti detaljno i adekvatno objašnjenje koje se odnosi na način primjene, djelovanje i sastav.

Ako želite savjet više, uz laboratorijske nalaze i izvještaj ljekara možete zakazati konsultacije (putem telefona apoteke) kod dr sc Dragica Bojović mr ph spec. ljekovitog bilja, koja će Vam uz detaljan pregled kompletne anamneze preporučiti adekvatnu terapiju biljnim preparatima. Česta pitanja od pacijenata i korisnika su o proizvodima koji se reklamiraju putem raznih tv programa i časopisa. Naš pristup je ozbiljan i u skladu je sa medicinskom etikom (s obzirom da su zaposleni farmaceutske struke), a prije svega da se ljekovite biljke i njihovi preparati koriste u preventivi i za olakšavanje određenih tegoba.

Lokacija

Povezani profili

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 20 240 871 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: BILJNA APOTEKA
Šifra: 5110.


Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: BILJNA APOTEKA
Šifra: 5110.

Kontakt strana

Kontakt podaci

Biljna apoteka

Cetinjski put
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 10 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place